Uefa odbila žalbu FK Partizan

Izvor: Beta, 10.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa odbila žalbu FK Partizan

Evropska fudbalska unija (Uefa) odbila je danas žalbu Partizana na kaznu od dve utakmice bez prisustva publike."Nakon usmenog saslušanja i argumenata koje su u Nionu izložili predsednik Milorad Vučelić i potpredsednik kluba profesor doktor Vladimir Vuletić, a pred Većem sudija iz Holandije (predsedavajući), Italije, Francuske i Grčke, Žalbeno veće je donelo odluku o potvrdjivanju prvostepene odluke", navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.Partizan je zbog "rasističkog ponašanja navijača" na utakmici sa turskom Malatijom kažnjen sa dve utakmice u evropskim takmičenjma pred praznim tribinama. "Problem recidivizma i izuzetno obiman prekršajni dosije koji naš klub ima, bili su najveća prepreka usvajanju žalbe", naveli su crno-beli.Partizan je obavio jednu utakmicu suspenzije, kada su, posle dozvole Uefa, protiv Moldea u plej-ofu za plasman u grupnu fazu, na stadionu bila deca iz fudbalskih škola, a deca uzrasta do 14 godina moći će da udju na stadion i u utakmici protiv AZ Alkmara.Utakmica prvog kola Grupe L izmedju Partizana i AZ Alkmara igra se narednog četvrtka od 21 čas u Beogradu.Partizan je pozvao sve zainteresovane škole fudbala da se jave kako bi deca prisustvovala utakmici.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Grčka,   Turska

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uefa odbila žalbu FK Partizan

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Evropska fudbalska unija (Uefa) odbila je danas žalbu Partizana na kaznu od dve utakmice bez prisustva publike. Članak Uefa odbila žalbu FK Partizan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.