UŽIVO: Partizan preokrenuo u Humskoj protiv Javora, na poluvremenu 2:1

Izvor: Blic, 18.Okt.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan preokrenuo u Humskoj protiv Javora, na poluvremenu 2:1

Fudbaleri Partizana u 14. kolu Superlige Srbije na debiju Ljubinka Drulovića protiv tradicionalno tvrdog rivala Javora traže izlaz iz krize. Dešavanja iz Humske pratite uživo na Blicsportu.

Partizan je posle utakmice u Surdulici izvršio smenu trenera, Zorana Milinkovića na klupi je nasledio Ljubinko Drulović, ali ni njemu nije najbolje krenulo na debiju.

Igrao se deseti minut kada su gosti iz Ivanjice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stigli do prednosti. Kardinalna greška Miloša Ostojića kumovala je pogotku Stefana Dražića. Ostojić je početnički pogrešio, u pokušaju da saigraču doda loptu, poslao ju je pravo u noge Dražića kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu pokraj istrčalog Živka Živkovića.

Novi problem za crno-bele desio se samo pet minuta kasnije. Povređenog Darka Brašanca morao je da zameni Nikola Ninković.

Upravo je Ninković u 16. minutu pripremio idealnu priliku Valeriju Božinovu, ali je bugarski internacionalac iz neposredne blizine poslao loptu preko prečke.

Božinov je u 23. minutu ponovo na sceni, ima novu kolosalnu priliku, ali je golman Đogatović sjajno intervenisao i sprečio izjednačenje.

Ipak, crno-beli su stigli do izjednačenja i to u 30. minutu. Posle kornera sa leve strane, Miloš Ostojić, koji je bio direktan krivac za gol Javora, najbolje se snašao pred golom Ivanjičana i sa svega nekoliko metara, loptu je poslao pod prečku - 1:1.

I onda, potpuni preokret. Šut Andrije Živkovića sa kapice kaznenog prostora u 36. minutu, lopta je na putu ka golu pogodila u petu Crnomarkovića i završila pod prečkom - 2:1. Bio je to peti pogodak u sezoni mladog napadača crno-belih, pa je šampion Srbije tako na odmor otišao sa golom prednosti.

Partizan - Javor (2:1)

Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.000. Sudija: Srđan Obradović (Jagodina). Strelci: Ostojić u 30. i Živković u 36. za Partizan, Dražić u 10. minutu za Javor. Žuti kartoni: Božinov, Grbić (Partizan), Gajić (Javor).

PARTIZAN:  Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabricio, Subić, Jevtović, Brašanac (od 15. Ninković), Lukić, A. Živković, Grbić, Božinov.

JAVOR:Đogatović, Gajić, Miletić, Crnomarković, Đokić, Ajuru, Docić, Gafurov,  Eliomar, Dražić, Kolaković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.