Superliga UŽIVO: Čuka u Pazaru, Čačak čeka OFK

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga UŽIVO: Čuka u Pazaru, Čačak čeka OFK

Pratite tekstualne prenose utakmica 14. kola Superlige

Očekivanih 3:0 Crvene zvezde na Banjici i neočekivanih 0:2 Radničkog u Novom Sadu za početak 14. kola, Superlige koje se nastavlja sa četiri utakmice u terminu od 15 sati. Dve utakmice padaju u oči. Borac će naime u Čačku ugostiti OFK Beograd sa nadom da će se zadržati na senzacionalnom drugom mestu na tabeli, dok će Novi Pazar ugostiti Čukarički u još jednom susretu timova koji bi trebalo da budu sigurni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << učesnici plej-ofa.

Komšijski derbi igraće se u Gornjem Milanovcu u kome Metalac dočekuje Mladost iz Lučana, dok će u Subotici koplja ukrstiti Spartak i Voždovac.

Sve utakmice Superlige kao po običaju pratite samo u Meč centru portala mozzartsport.com, a kvote za mečeve šampionata Srbije potražite na stranicama kladionice MOZZART.

Superliga, 14. kolo:

Rad - Crvena zvezda 0:3 (0:0)

/Grujić 40, Ristić 88, Katai 90+2/

Vojvodina - Radnički Niš 0:2 (0:0)

/Marjanović 72, Đuričković 89pen/

Nedelja:

15.00: Metalac - Mladost

15.00: Novi Pazar - Čukarički

15.00: Spartak - Voždovac

15.00: Borac Čačak - OFK Beograd

19.00: Partizan - Javor

19.00: Jagodina - Radnik

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superliga: Borac ne staje, Voždovac šokirao Suboticu

Izvor: Blic, 18.Okt.2015

U prvim nedeljnim utakmicama 14. kola Superlige Srbije, Borac pobedio OFK Beograd - 1:0, Voždovac šokirao Sparatak u Subotici - 2:0...Strelci nisu bili previše raspoloženi na samom startu. Za 45 minuta fudbala viđen je samo jedan gol. Voždovac je preko Asanija poveo na gostovanju u Subotici i to...

Nastavak na Blic...

Popović: Fantastičan meč u Novom Pazaru

Izvor: B92, 18.Okt.2015

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović bio je prezadovoljan osvajanjem boda u Novom Pazaru, ocenivši da njegov tim igra sve bolje...Čukarički je u meču 14. kola Superlige Srbije odigrao na "vrućem" terenu sa domaćinom bez golova (0:0) preuzeo četvrto mesto na tabeli..."Malo je reći da sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.