UŽIVO: Partizan preokrenuo u Humskoj protiv Javora, Ostojić i Živković strelci za 2:1

Izvor: Blic, 18.Okt.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan preokrenuo u Humskoj protiv Javora, Ostojić i Živković strelci za 2:1

Fudbaleri Partizana u 14. kolu Superlige Srbije na debiju Ljubinka Drulovića protiv tradicionalno tvrdog rivala Javora traže izlaz iz krize. Dešavanja iz Humske pratite uživo na Blicsportu.

Partizan je posle utakmice u Surdulici izvršio smenu trenera, Zorana Milinkovića na klupi je nasledio Ljubinko Drulović, ali ni njemu nije najbolje krenulo na debiju.

Igrao se deseti minut kada su gosti iz Ivanjice stigli do prednosti. Kardinalna greška Miloša Ostojića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kumovala je pogotku Stefana Dražića. Ostojić je početnički pogrešio, u pokušaju da saigraču doda loptu, poslao ju je pravo u noge Dražića kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu pokraj istrčalog Živka Živkovića..

Novi problem za crno-bele desio se samo pet minuta kasnije. Povređenog Darka Brašanca morao je da zameni Nikola Ninković.

Upravo je Ninković u 16. minutu pripremio idealnu priliku Valeriju Božinovu, ali je bugarski internacionalac iz neposredne blizine poslao loptu preko prečke.

Božinov je u 23. minutu ponovo na sceni, ima novu kolosalnu priliku, ali je golman Đogatović sjajno intervenisao i sprečio izjednačenje.

Ipak, crno-beli su stigli do izjednačenja i to u 30. minutu. Posle kornera sa leve strane, Miloš Ostojić, koji je bio direktan krivac za gol Javora, najbolje se snašao pred golom Ivanjičana i sa svega nekoliko metara, loptu je poslao pod prečku - 1:1.

I onda, potopuni preokret. Šut Andrije Živkovića sa kapice kaznenog prostora u 36. minutu, lopta je na putu ka golu pogodila u petu Crnomarkovića i završila pod prečkom - 2:1. Bio je to peti pogodak u sezoni mladog napadača crno-belih.

Partizan - Javor (2:1)

Stadion: Partizana. Gledalaca: 4.000. Sudija: Srđan Obradović (Jagodina). Strelac: Ostojić u 30, Živković u 36. za Partizan, Dražić u 10. minutu za Javor.

PARTIZAN:  Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabricio, Subić, Jevtović, Brašanac (od 15. Ninković), Lukić, A. Živković, Grbić, Božinov.

JAVOR:Đogatović, Gajić, Miletić, Crnomarković, Đokić, Ajuru, Docić, Gafurov,  Eliomar, Dražić, Kolaković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽIVO: Partizan preokrenuo u Humskoj protiv Javora, na poluvremenu 2:1

Izvor: Blic, 18.Okt.2015

Fudbaleri Partizana u 14. kolu Superlige Srbije na debiju Ljubinka Drulovića protiv tradicionalno tvrdog rivala Javora traže izlaz iz krize. Dešavanja iz Humske pratite uživo na Blicsportu...Partizan je posle utakmice u Surdulici izvršio smenu trenera, Zorana Milinkovića na klupi je nasledio Ljubinko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.