UŽIVO: Partizan - Dinamo Moskva 1:4

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Dinamo Moskva 1:4

Na portalu MOZZART Sport pratite prvi test meč crno-belih na pripremama u Beleku

17.39 - Utakmica je završena, poraz crno-belih u prvoj utakmici na pripremama u turskom Beleku - 1:4.

17.31 - Nije dugo trebalo Dinamo da se vrati na tri razlike, Dosuđen je jedanaesterac, a Kevin Kuranji sa 11 metara prevario Živka Živkovića.

17.29 - Partizan je uspeo da postigne počasni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pogodak i makar malo popravi utisak. Strelac je u 75. minutu bio Stefan Babović iz jedanaesterca.

17.21 - Posle perioda mirne igre usledila je polukontra Dinama iz Moskve i lagana završnica, strelac je rezervista Zobnin u 69. minutu.

17.07 - Ne izgleda loše Partizan u drugom poluvremenu, pokšavaju Ninković i Grbić po krilu, ali nema šansi.

16.56 - Počelo je drugo poluvreme, a Marko Nikolić je, baš kao što je najavljeno promenio ceo tim. Za Partizan igraju: Ž. Živković - Marinković - B. Ilić, Petrović, Volkov - Marković, Babović, S. Ilić - Grbić, Ninković, Šaponjić.

16.40 - Kraj prvog poluvremena: Dinamo Moskva posle identičnih akcija po levoj strani i konfuznih reakcija Partizanove odbrane ima lagodnih 2:0. Crno-beli su od 20. minuta počeli da igraju otresitije, imali nekoliko pokušaja, preko Drinčića i Andrije Živkovića, ali nisu uspeli da postignu gol. U drugom poluvremenu igraće kompletno drugačiji sastav.

16.39 - Još jedan slobodan udarac, opet Drinčić, ovoga puta malo je nedostajalo. Korner, posle kojeg Kojić puca iznad prečke.

16.32 - Period malo bolje igre Partizana. Prekršaj nad Lazovićem, opet slobodan udarac za Drinčića, ali sad neprecizan šut.

16.27 - Dobar prodor Andrije Živkovića, ali slaba završnica.

16.22 - Slobodan udarac na 20 metara, prilika je za Partizan. Nikola Drinčić je odapeo strelu, ali golman Dinama brani.

16.18 - Partizan je izveo tek drugu konkretnu akciju. Dubinski pas Lazovića ka Kojiću, napadač Partizana imao je ispred sebe čuvare, ali se odlučio da odigra ka Luki, koji se, ipak, nalazio u ofsajdu.

16.10 - Dinamo Mosvka je ekspresno duplirao vođstvo. Igrao se 14. minut, centrirao je Žirkov, a Kokorin glavom prevario Lukača. Ovoga puta krivac za gol je Lazar Ćirković. Da li ti više misli o ponudi Anderlehta nego o obavezama na terenu?

16.06 - Dobar prodor Luke po desnoj strani, ali kad je trebalo da uputi završni udarac zbunio se i propala je šansa za izjednačenje.

16.00 - Prvi ozbiljni napad i odmah gol. Dinamo je probio po levoj strani, lopta je ubačena u peterac crno-belih, a tu je prihvatio Matje Valbuena i neometan lako savladao Lukača. Utisak je da je na Francuza zaboravio Nemanja Petrović.

15.56 Posle 25 minuta kašnjenja utakmica je počela.

-----------------------------------------------------------------------------------

Počinje borba za status prvotimca Partizana. Od danas do 13. februara kad igraju poslednju prijateljsku utakmicu crno-beli će se nadmetati za što bolji tretman kod Marka Nikolića, a premijerna prilika da šefu struke pokažu da zaslužuju mesto u startnih 11 je utakmica sa Dinamoм iz Moskve.

Lider Superlige u turskom Beleku počinje seriju kontrolnih mečeva, a prvi će mu na crti biti trećeplasirani tim ruskog prvenstva, čiji je član Stanislav Manolev, koji figurira kao potencijalno pojačanje, pa je ovo prilika da se pregovori intenziviraju, naročito posredstvom Danka Lazovića, koji je sa desnim bekom bugarske reprezentacije igrao u PSV-u iz Ajndhovena.

Doduše, Manolev danas ne igra za Dinamo, a što se Partizana tiče trener Nikolić se orpedelio da igračima ukaže šansu po 45 minuta, tokom kojih će isprobati i dve različite formacije, 4-4-2 i 4-3-3, ali ni u jednoj nema Petra Škuletića i Danila Pantića, koji su na izlaznim vratima kluba.

Mada, prema informacijama sa zvaničnog sajta Partizana Škuletić ima temperaturu (kao i Bogosavac), dok su na klupi za rezerve Kljajić, Lukić i Pantić.

Partizan - prvo poluvreme: Lukač - Pauljević, Stevanović, Ćirković, N. Petrović - Drinčić, Brašanac, A. Živković, Luka - Lazović, Kojić.

Drugo poluvreme: Ž. Živković - Marinković - B. Ilić, Petrović, Volkov - Marković, Babović, S. Ilić - Grbić, Ninković, Šaponjić.

Dinamo Moskva: Šunin - Kozlov, Samba, Duglas Tešeira, Bjutner - Jonov, Denisov, Žirkovi, Valbuena - Kokorin, Vankijer.



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dinamo prejak za Partizan " 4:1

Izvor: B92, 23.Jan.2015

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču na pripremama u Turskoj, od lider JSL bolji je bio Dinamo iz Moskve – 4:1 (2:0)...Crno-bele je načeo Matje Valbuena golom u petom minutu pošto je ostao sâm u šesnaestercu Partizana, dok je drugi gol postigao Kokorin desetak minuta kasnije. Oba je namestio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.