UŽIVO: Partizan - Bamberg 16:16 (1/4)

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Bamberg 16:16 (1/4)

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč petog kola Evrolige u okviru grupe D, protivnik je nemački Bamberg

Izabranici Duška Vujoševića pokušaće da ostvare prvu pobedu u Evroligi nakon četiri poraza u nizu, dok Banberg u prva četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu.

Ova dva rivala do sada su se jedino sastali u sezoni 2007/2008 u prvoj fazi Evrolige i jedni i drugi su odneli pobedu na domaćem terenu, pa je skor 1:1.

U prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dva meča petog kola u grupi D, Barselona je u Moskvi deklasirala CSKA i zadržala maksimalan učinak, dok je Bešiktaš u Kaunasu savladao Lijetuvos Ritas.

Tok meča:

Kao što se i očekivalo, zbog izuzetne važnosti meča obe ekipe su oprezno ušle u utakmicu. Nakon dva neiskorišćena napada na obe strane, gosti otvaraju meč sa 4:0. Partizan nije dozvolio ozbiljniju seriju nemačkog tima, Najpre je Tomas postigao prve poene za srpskog šampiona, a već u narednom napadu crno-beli nakon sjajne akcije dolaze do izjednačenja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Bamberg 16:16 (2/4)

Izvor: Press, 09.Nov.2012

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč petog kola Evrolige u okviru grupe D, protivnik je nemački Bamberg..Izabranici Duška Vujoševića pokušaće da ostvare prvu pobedu u Evroligi nakon četiri poraza u nizu, dok Banberg u prva četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu...Ova dva rivala do...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.