UŽIVO: Partizan - Bamberg 23:25 (2/4)

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Bamberg 23:25 (2/4)

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč petog kola Evrolige u okviru grupe D, protivnik je nemački Bamberg

Izabranici Duška Vujoševića pokušaće da ostvare prvu pobedu u Evroligi nakon četiri poraza u nizu, dok Banberg u prva četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu.

Ova dva rivala do sada su se jedino sastali u sezoni 2007/2008 u prvoj fazi Evrolige i jedni i drugi su odneli pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na domaćem terenu, pa je skor 1:1.

U prva dva meča petog kola u grupi D, Barselona je u Moskvi deklasirala CSKA i zadržala maksimalan učinak, dok je Bešiktaš u Kaunasu savladao Lijetuvos Ritas.

Tok meča:

Kao što se i očekivalo, zbog izuzetne važnosti meča obe ekipe su oprezno ušle u utakmicu. Nakon dva neiskorišćena napada na obe strane, gosti otvaraju meč sa 4:0. Partizan nije dozvolio ozbiljniju seriju nemačkog tima, Najpre je Tomas postigao prve poene za srpskog šampiona, a već u narednom napadu crno-beli nakon sjajne akcije dolaze do izjednačenja.

Velika borba na terenu vodila se tokom čitave prve deonice. Mnogo neiskorišćenih napada viđeno je na obe strane. Nijedan tim nije uspeo da uđe u seriju poena i napravi ozbiljniju prednost.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Bamberg 30:25 (2/4)

Izvor: Press, 09.Nov.2012

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč petog kola Evrolige u okviru grupe D, protivnik je nemački Bamberg..Izabranici Duška Vujoševića pokušaće da ostvare prvu pobedu u Evroligi nakon četiri poraza u nizu, dok Banberg u prva četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu...Ova dva rivala do...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.