SUDIJE PREKINULE MEČ I DODELILE POBEDU PARTIZANU: Nestvarna tuča pri završetku utakmice, crno-beli blizu F4

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 19:53

SUDIJE PREKINULE MEČ I DODELILE POBEDU PARTIZANU: Nestvarna tuča pri završetku utakmice, crno-beli blizu F4

Igra se do tri pobede.

Košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Real Madrida sa u drugom meču plej-ofa Evrolige i tako poveli sa 2:0 u seriji. Partizan je vodio sa 95:80 u završnici četvte deonice, ali je nastala nestvarna tuča, te su sudije prekinule meč i dodelile pobedu crno-belima.

Ponovo su izabranici Željka Obradovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priredili pravu senzaciju i tako stigli na korak do plasmana na F4 najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

Furiozno je Partizan započeo utakmicu, poveo sa 9:0 i od starta pokazao da je spreman za novu senzaciju. Istini za volju, Real je izuzetno slabo igrao, u životu ih je održavao Hezonja, dok se kod crno-belih u uvodnoj četvrtini najviše istakao Dante Egzum. Prvu deonicu Partizan je rešio u svoju korist sa 31:21.

U drugoj četvrtini Madriđani su ubacili u petu, spustili na svega minus tri, a onda serija dobrih napada Partizana. Smailagić je prekinuo seriju domaćih, potom je u napadu povukao Papapetru, a onda i Panter trojkom donosi Partizanu veliku prednost, koja je na pouluvremenu iznosila +14 (51:37).

Treća četvrtina potpuno je zabrinula sve navijače Partizana. Real je u momentima delovao impresivno, a u dva navrata su prišli na minus pet, no crno-beli su uvek uspevali da se konsoliduju i da odole naletu rivala. Blistao je iskusni Rudi Fernandez u dresu domaćih, koji je pogodio tri trojke u ovom periodu, ali je četa Željka Obradovića na kraju treće deonice maltene sačuvala prednost sa poluvremena, imali su +13.

Odlično su izabranici Željka Obradovića ušli u poslednju deonicu, nisu dozvolili protivniku da ugrozi lepu prednost Beograđana. Izuzetno pametna i taktička četvrtina Partizana.

Međutim, pri kraju je Ljulj pesnicom udario Pantera, nakon čega je nastala nestvarna tuča, Jabusele je krvnički povredio Egzuma, a posle opšteg meteža sudije su prekinule meč i dodelile pobedu crno-belima.

Treči meč igra se u Beogradu 2. maja, a plasman na F4 obezbediće tim koji prvi ostvari 3 pobede.

Čitav tok meča uživo možete pratiti na sajtu Srbija Danas.

Real Madrid y Partizán se han dado de lo lindo en la #EuroLeague #EuroLigapic.twitter.com/Ot9YbQ2dd8

— PortalBetis (@portalbetis) April 27, 2023

HALFTIME in Madrid!

3️⃣7️⃣ @RMBaloncesto

5️⃣1️⃣ @PartizanBC pic.twitter.com/RVEchAmzSi

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 27, 2023

Real Madrid: Vilijams-Gos, Rendolf, Fernandes, Abalde, Hanga, Hezonja, Rodriges, Dek, Poarije, Ljulj, Jabusele, Musa

Partizan: Vukčević, Ledej, Avramović, Panter, Smailagić, Papapetru, Egzum, Naneli, Lesor, Anđušić, Trifunović, Madar

Partizan fans gear up for Game 2 in Madrid 🤩 pic.twitter.com/yRac3P31uV

— BasketNews (@BasketNews_com) April 27, 2023
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan zgromio Real – dupli "brejk" u Madridu u senci velikog skandala!

Izvor: B92, 27.Apr.2023

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu i u drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige rezultatom 95:80 u utakmici završenoj 100 sekundi pre kraja...Prisustvovali smo neverovatnoj tuči među igračima na 1:40 pre kraja, a kako su svi igrači bili na parketu, sudije su odlučile da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.