Trener Jagodine Gošić: Moji igrači ne smeju da budu fascinirani Partizanom

Izvor: Blic, 23.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Jagodine Gošić: Moji igrači ne smeju da budu fascinirani Partizanom

Trener Jagodine Miljojko Gošić izjavio je da veoma ceni Partizan, ali i poručio da njegov tim ne sme da uđe sa prevelikom dozom respekta u meč drugog kola Superlige Srbije, koji je na programu u subotu od 19 časova.

"Kada su ovakve utakmice u pitanju obično se kaže nemamo šta da izgubimo, to nije moje geslo, da jeste ne bih se ni bavio ovim poslom. Stvari gledamo drugačije, u procesu smo stvaranja novog tima, ali imamo svoje ciljeve", rekao je Gošić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je dodao da igrači moraju da preuzmu odgovornost i sa velikim samopuzdanjem uđu u meč protiv prvaka Srbije.

"Ne želim da moji igrači budu fascinirani što gostuju Partizanu, moraju da pokažu veću dozu samopouzdanja i poverenje u spostvene mogućnosti i talenat. Nadam se da će svaka nova utakmica doneti bolje izdanje Jagodine", istakao je Gošić.

Prema njegovim rečima neće biti prevelikih izmena u odnosu na poraz od Mladosti iz Lučana (3:0) na premijeri domaćeg prvenstva.

"Primorani smo da baratamo sa brojem igrača koji imamo, ali biće malih korekcija. Fond igrača je takav kakav je, ali biće sve bolji. Igrači koji su zadobili povrede na pripremama brzo će se vratiti", dodao je Gošić.

Prvotimac Jagodine Mile Savković kazao je da očekuje veoma težak meč protiv crno-belih.

"To je ozbiljna i veoma dobra ekipa, što je pokazala i u utakmici sa Metalcem u prvom kolu. Na nama je da probamo da uspostavimo našu igru, uđemo borbeno i dođemo do pozitivnog rezultata", rekao je Savković.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.