Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO GOŠIĆ USPEVA NEMOGUĆE: ‘Poštujemo Partizan, ali bez respekta’

Strateg Jagodine, Milojko Gošić, na volšeban način uspeva ono što nikom drugom na planeti zemlji ne bi pošlo za rukom.

Naime, šef struke “Ćurana“, izjavio je na redovnoj konferenciji za medije pred sutrašnji meč na stadionu u Humskoj koji će početi od 19:00 sati, da “poštuje Partizan, ali bez resepkta” (!?).
- Mi i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan igramo istu ligu. Ne tražim da moji igrači budu fascinirani time što su gosti Partizana, naprotiv, trebalo bi da pokažu veću dozu samopouzdanja nego u prvoj utakmici, poverenje u sopstvene mogućnosti, u talenat – počeo je Gošić besedu prepun samopouzdanja i nakon toga je nastavio:
- Treba da se ophode sa poštovanjem, ali bez nekog prevelikog respekta – rekao je Gošić ali i “izjavivši” u isti mah.
- Nadam se da će svaka nova utakmica doneti bolje izdanje ovih momaka. Osim što im pripada mladost, sve drugo gledamo u sportskim okvirima gde prihvatamo odogovrnost i gde moramo da sazrevamo kao takmičari. Ne odvajamo utakmice. Niti nam je vreme da mnogo bolujemo prethodnu niti da se plašimo naredne – naglasio je Gošić.
The post MILOJKO GOŠIĆ USPEVA NEMOGUĆE: ‘Poštujemo Partizan, ali bez respekta’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.