Izvor: B92, 23.Jul.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gošić: Poštovanje Partizana, ali bez respekta

Trener Jagodine Miljojko Gošić rekao je da ne traži od svojih igrača da budu fascinirani time što igraju sa Partizanom.

"Mi i Partizan igramo istu ligu. Ne tražim da moji igrači budu fascinirani time što su gosti Partizana, naprotiv, trebalo bi da pokažu veću dozu samopouzdanja nego u prvoj utakmici, poverenje u sopstvene mogućnosti, u talenat."
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Treba da se ophode sa poštovanjem, ali bez nekog prevelikog respekta", rekao je Gošić novinarima u Jagodini.

Gošić ističe da se igračima Jagodine ništa u ovom trenutku ne tovari na leđa, osim što iz treninga u trening sazrevaju brže.

"Nadam se da će svaka nova utakmica doneti bolje izdanje ovih momaka. Osim što im pripada mladost, sve drugo gledamo u sportskim okvirima gde prihvatamo odogovrnost i gde moramo da sazrevamo kao takmičari. Ne odvajamo utakmice. Niti nam je vreme da mnogo bolujemo prethodnu niti da se plašimo naredne", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Mile Savković je kazao da njegova mora da uspostavi svoju igru protiv Partizana.

"Moramo da uđemo borbeno i požrtvovano i da dođemo do našeg cilja, a to je da se vratimo sa pozitivnim rezultatom", rekao je Savković.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Partizana i Jagodine igraće se u subotu od 19.00
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILOJKO GOŠIĆ USPEVA NEMOGUĆE: ‘Poštujemo Partizan, ali bez respekta’

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015, 11:41

Strateg Jagodine, Milojko Gošić, na volšeban način uspeva ono što nikom drugom na planeti zemlji ne bi pošlo za rukom.. . Naime, šef struke “Ćurana“, izjavio je na redovnoj konferenciji za medije pred sutrašnji meč na stadionu u Humskoj koji će početi od 19:00 sati, da “poštuje Partizan,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.