Tavamba: Biće vruće...

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2017, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tavamba: "Biće vruće..."

Najbolji strelac šampiona Srbije Leandre Tavamba najavio je da će Partizan u Elbasanu ići na pobedu iako nema sumnje da crno-bele čeka teško gostovanje.

Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju šampionu Albanije u okviru 3. kola Lige Evrope, a duel u Elbasanu imaće posebnu težinu zbog takmičarskog značaja i stvari koji nemaju veze sa sportom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Najbolji strelac crno-belih Leandre Tavamba optimista je pred duel sa Skenderbegom i čak najavljuje da će uspeti da pogodi u Elbasanu.

"Mi tamo idemo da igramo fudbal, a moje je da postignem gol i doprinesem uspehu tima. Verujem da ću uspeti da zatresem mrežu Skenderbega. Ipak, mnogo je važnije da ostvarimo pobedu nego da nečiji učinak bude u prvom planu", jasan je Kamerunac.

Leandre Tavamba tvrdi da se u svlačionici ne oseća nikakav pritisak zbog vanfudbalskih stvari koje se pominju pred utakmicu u Albaniji.

"Ne idemo sa razmišljanjem da bi remi bio dobar rezultat. Idemo po pobedu, to nam je cilj i pored toga što će u Elbasanu biti baš vruće", poručio je strelac devet golova za crno-bele u svim takmičenjima od početka sezone.

Utakmica u Elbasanu na programu je u četvrtak od 21.05.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić: Ekipu smo izolovali od nefudbalskih priča

Izvor: Mondo, 18.Okt.2017, 09:50

Partizan ide na teško gostovanje u Albaniju u 3. kolu Lige Evrope. Teško u svakom smislu. Ali, trener crno-belih Miroslav Đukić poručuje: "Idemo na pobedu u Elbasanu"...Partizan ide u Albaniju da osvoji tri boda protiv Skenderbega. Ova rečenica je, reklo bi se, sasvim dovoljna kao najava utakmice...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.