Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAVAMBA: Idemo u Albaniju da igramo fudbal

Partizan ovog četvrtka očekuje meč u Elbasanu protiv ekipe Skenderbega, a jedna od najvećih uzdanica crno-belih je Leandre Tavamba.
Tavamba je u intervjuu Novostima istakao da u Albaniju on i saigrači idu da bi igrali fudbal:
Mi tamo idemo da igramo fudbal, a moje je da postignem gol i doprinesem uspehu tima. Verujem da ću uspeti da zatresem mrežu Skenderbega. Ipak, mnogo je važnije da ostvarimo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobedu nego da nečiji učinak bude u prvom planu. Imam mnogo samopouzdanja i spreman sam da uvek prihvatim odgovornost u igri. Ne idemo sa razmišljanjem da bi remi bio dobar rezultat. Idemo po pobedu, to nam je cilj i pored toga što će u Elbasanu biti baš vruće, rekao je Tavamba za Novosti.
Svestan tenzija, Kamerunac je naglasio da on i njegovi saigrači ne osećaju dodatni pritisak:
Verujte mi da uopšte ne razmišljam o tome, a čini mi se da je tako i kod ostalih igrača. Mi smo profesionalci, naš posao je da igramo fudbal i budemo koncentrisani na teren, bez obzira na ono što nas okružuje, dodao je Kamerunac.
Za kraj, istakao je i da, shodno tradiciji, Partizan ide na pobedu:
Ne idemo sa razmišljanjem da bi remi bio dobar rezultat. Idemo po pobedu, to nam je cilj i pored toga što će u Elbasanu biti baš vruće, zaključio je Tavamba.
The post TAVAMBA: Idemo u Albaniju da igramo fudbal appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tavamba: "Biće vruće..."

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2017

Najbolji strelac šampiona Srbije Leandre Tavamba najavio je da će Partizan u Elbasanu ići na pobedu iako nema sumnje da crno-bele čeka teško gostovanje...Fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju šampionu Albanije u okviru 3. kola Lige Evrope, a duel u Elbasanu imaće posebnu težinu zbog takmičarskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.