TRENER PARTIZANA OPTIMISTA: Nadam se da ćemo omogućiti dolazak ekipa kao što su Barselona i Mančester siti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 16:47

TRENER PARTIZANA OPTIMISTA: Nadam se da ćemo omogućiti dolazak ekipa kao što su Barselona i Mančester siti

Očekuje da eliminišu tim iz Moldavije.

Trener omladinaca fudbalskog kluba Partizan Nenad Stojaković izjavio je danas da veruje da "crno-beli" mogu da eliminišu Šerif u plej-ofu Lige šampiona mladih.

Partizan je u prvom meču odigranom osmog novembra u gostima poražen rezultatom 2:0. Revanš duel je na programu u utorak od 18 časova na stadionu u Humskoj.

- Ta utakmica koja se desila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo - dešava se jednom u deset godina. Naša ekipa je dominirala, a oni su uspeli da ostvare određenu prednost. Imamo jasniju sliku o protivniku sada. Pripremamo se, radimo na taktičkim detaljima, koji mogu da nam pomognu da budemo još bolji nego u prvom meču i da stvorimo još više šansi. U fudbalu mnogo toga zavisi i od tima, pa se nadam da ćemo zaboraviti sve razlike i da ćemo biti prava grupa i zaslužiti da odemo dalje - rekao je Stojaković, prenosi zvanični sajt kluba.

Meč u Moldaviji je obeležio i crveni karton Janka Jevremovića, koji neće moći da nastupi pred domaćom publikom.

- On je igrač koji nam mnogo znači. Pokušaćemo da nadomestimo neke stvari, da u saradnji sa stručnim štabom prvog tima dođemo do nekih rešenja - rekao je Stojaković.

On je istakao da bi mladim igračima Partizana veoma značila podrška navijača.

- Imamo navijače koji su veoma izbirljivi. Nadam se da ćemo prolaskom u naredno kolo omogućiti da na naš stadion dođu i ekipe kao što su Barselona, Mančester siti... To je nešto što bi nama trebalo da bude i najveći motiv - dodao je Stojaković.

Mladi fudbaler Partizana Dušan Jovanović izjavio je da su očekivanja velika.

- Nadamo se i želimo pobedu. Biće teško zbog ta dva gola koja smo primili u Moldaviji, ali potrudićemo se i daćemo sve od sebe. Voleli bismo da imamo podršku sa tribina i pozivam sve ovim putem da dođu i podrže nas. Nadamo se prolasku u narednu rundu takmičenja. Pozivam sve navijače i ljubitelje fudbala da dođu u velikom broju i da nas podrže - naveo je Jovanović.

Partizan je saopštio da će za meč sa Šerifom biti otvorena samo zapadna tribina stadiona u Humskoj, a ulaz je za sve navijače besplatan. Svi gledaoci moraju da imaju svoju besplatnu kartu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.