TELEKOM SPONZOR, DAO IME PARTIZAN MTS

Izvor: Kurir, 07.Jul.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TELEKOM" SPONZOR, DAO IME "PARTIZAN MTS"

BEOGRAD - Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović istakao je danas da će "crno-beli", uprkos odlasku dugogodišnjeg trenera Duška Vujoševića, i u narednu sezonu ući veoma ambiciozno.

"Meni je od svih najviše žao što nas je napustio Vujošević. Iza njega je ostalo mnogo trofeja i veoma dobro postavljen sistem rada koji je izgrađivan zajedničkim snagama", napomenuo je Danilović i dodao da je iskusni stručnjak prelaskom u moskovski CSKA "rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pitanje lične egzistencije".

Prvi čovek "crno-belih" zadovoljan je što je novi trener državnog i regionalnog šampiona, Vladimir Jovanović, stručnjak koji dobro poznaje način rada šampiona Srbije, s obzirom na to da je ranije bio Vujoševićev pomoćnik.

"Radi se o mladom i darovitom stručnjaku koji je svojim dosadašnjim radom zaslužio šansu", rekao je Danilović.

On je napomenuo da je materijalna situacija u Partizanu sada daleko bolja nego prethodnih godina, ali je dodao da "ne postoji novčani iznos koji može da garantuje rezultatski uspeh".

"Na nama je da radimo kao i do sada, pa ćemo videti za šta je to dovoljno", zaključio je predsednik "crno-belih" košarkaša Predrag Danilović, koji je sa generalni direktrom kompanije "Telekom Srbija" Brankom Radujkom potpisao trogodišnji sponzorski ugovor, tako da će zvanično ime kluba biti "Partizan MTS".
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Moskva

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.