Sudijska komisija FSS presudila: Arbitri prvo častili Partizan, pa ga oštetili!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudijska komisija FSS presudila: Arbitri prvo častili Partizan, pa ga oštetili!

I u prvom i u drugom kolu prolećnog dela prvenstva crno-beli u centru pažnje

Sudije u prva dva prolećna kola nisu dobro radile svoj posao, utisak je kojem će se teško ko odupreti posle današnje sednice Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Kao što je poznato Partizan se žalio na poništen gol Petra Grbića zbog navodnog ofsajda Nemanje Kojića na utakmici protiv Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Niša. Kako pišu Večernje novosti Sudijska komisija je ustanovila da je pomoćni arbitar Vladimir Čađenović napravio propust u 72. minutu i neopravdano signalizirao nedozvoljenu poziciju, pa će zbog te greške pauzirati nekoliko kola.

Ipak, to nije sve. Ustanovljena je i greška iz prvog prolećnog kola, kada glavni i pomoćni arbitar na meču Partizan - Voždovac nisu signalizirali prekršaj u napadu Šaponjića, posle kojeg je Partizan izjednačio rezultat. Prihvaćeni su i dodatni izveštaji sa mečeva OFK Beograd -Vojvodina, Donji Srem - Borac i Rad - Novi Pazar, pa će arbitri sa ovih utakmica biti, na pauzama takođe, ili sa izmenjenim ocenanama.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sudijska komisija FSS presudila: Arbitri prvo častili Partizan, pa ga oštetili!

Izvor: Press, 03.Mar.2015

I u prvom i u drugom kolu prolećnog dela prvenstva crno-beli u centru pažnje . Sudije u prva dva prolećna kola nisu dobro radile svoj posao, utisak je kojem će se teško ko odupreti posle današnje sednice Sudijske komisije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.