Stevanović među 60 najtalentovanijih mladih fudbalera sveta

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović među 60 najtalentovanijih mladih fudbalera sveta

Mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića britanski Gardijan uvrstio je na listu od 60 najtaletovanijih mladih igrača na svetu.
Stevanović je ove sezone odigrao 12 utakmica za crno-bele i postigao četiri gola.

"On je elegantan, neuhvatljiv dribler koji voli da ulazi unutar terena i da stvara šanse. Na prvih pet mečeva u sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je postigao tri gola i to pre nego što je napunio 17 godina. Postigao je gol u tipičnom Nejmarovom stilu u utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Kija. Njegova budućnost je ekstremno obećavajuća", navodi Gradijan.
Ovaj list dodaje i da momak rođen 2002. godine u Užicu ništa ne prepušta slučaju i da vodi računa o svakom detalju, kao i da ga je inspirislaa kniga Novaka Đokovića zbog koje je počeo da vodi računa o ishrani.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gardijan: Stevanović među 60 najtalentovanijih igrača sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019

Mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića britanski Gardijan uvrstio je na listu od 60 najtaletovanijih mladih igrača na svetu..."On je elegantan, neuhvatljiv dribler koji voli da ulazi unutar terena i da stvara šanse. Na prvih pet mečeva u sezoni je postigao tri gola i to pre nego što je napunio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.