Sjajni Gnabri srušio Kloseov rekord!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Gnabri srušio Kloseov rekord!

Mladi Nemac ima odličan početak sezone.

Serž Gnabri je igrač koji je danima u žiži javnosti. Krilni igrač Bajern Minhena je oduševio fudbalsku javnost svojom partijom protiv Totenhema u drugom kolu Lige šampiona kada je "pevcima" dao četiri gola u utakmica koja je završena rezultatom 7:2 u korist Bavaraca.

Sinoć je nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa golgeterskom formom, nekadašnji fudbaler Arsenala i Verdera je postigao gol na prijateljskoj utakmici sa Argentinom čime je postavio novi rekord. Ovo je bio deseti gol dvadesetčetvorogodišnjeg ofanzivca za "pancere" na samo jedanaest utakmica, legendarnom Kloseu je trebalo dve više.

A new record holder an a new iconic celebration 👨‍🍳@SergeGnabry has reached 🔟 Germany goals in just 11 games - 2 fewer than Miroslav #Klose 🔥#DieMannschaft pic.twitter.com/JD6QyDaT30

— Germany (@DFB_Team_EN) October 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stevanović među 60 najtalentovanijih mladih fudbalera sveta

Izvor: RTS, 10.Okt.2019

Mladog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića britanski Gardijan uvrstio je na listu od 60 najtaletovanijih mladih igrača na svetu. . Stevanović je ove sezone odigrao 12 utakmica za crno-bele i postigao četiri gola..."On...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.