Stanojević: Kup nije toliko bitan

Izvor: S media, 14.Mar.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Kup nije toliko bitan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, zadržava smirenost i pribranost kao da je utakmica sa komšijama na programu tek za nekoliko nedelja i nagoveštava da prvi polufinalni dvoboj Kupa Srbije za njega ima sekundarni značaj!

- Da ne igramo sa Crvenom zvezdom mnogo bi mi važniji bio susret sa Radom – objašnjava trener #"parnog valjka" za Sportski žurnal.

Stanojević: Kleo strelac, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tejgo više trči

Stanojević: Lazevski je teže povređen

Treća promena trenera u Partizanu

LŠ: Robi i Sale otpisali Arsenal

Lazevski spreman za Crvenu zvezdu

Stanojević kaže da mu je jurnjava za titulom preča od nadmudrivanja sa renoviranom timom Roberta Prosinečkog.

- Prvenstvo je prioritet, zato u svaki meč ulazimo s najjačim snagama, dok je Kup za mene sekundarno takmičenje, međutim, pošto je protivnik večiti rival onda ispada da je ta utakmica vrlo važna - kaže trener crno-belih.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ: SAMO NEK JE DERBI!

Izvor: Kurir, 14.Mar.2011

Derbi je derbi, pa i u Kupu. Polufinalni meč Lav kupa Srbije, koji je na programu u sredu, za fudbalere Partizana ima težinu jedino zbog toga što se sastaju s ljutim rivalom Crvenom zvezdom...Derbi je derbi, pa i u Kupu...Polufinalni meč Lav kupa Srbije, koji je na programu u sredu, za fudbalere...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.