Spekulacije ne prestaju, trebaju li Partizanu povratnici?

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 23:41

Spekulacije ne prestaju, trebaju li Partizanu povratnici?

Poslednjih dana u medijima se može videti sve više spekulacija o navodnom interesovanu Partizana za svoje bivše igrače.

Možda je ubedljivo najveće iznenađenje bilo to što se pre par dana pojavila informacija kako Partizan navodno razmišlja da u svoje redove vrati Aleksandra Miljkovića na poziciji desnog beka. Naravno, ubrzo je ova priča utihnula, baš kao i ona o dolasku Nikole Boranijaševića, koji se takođe pominjao kao jedno od rešenja na mestu desnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << beka.

Večeras, nove spekulacije, a ''Kurir'' piše o navodnom interesovanju Partizana da u svoje redove vrati još dvojicu svojih bivših igrača, i to Nikolu Ninkovića kao ofanzivnog vezistu i Ognjena Ožegovića kao pojačanje u napadu.

Ninković je imao odličnu sezonu u Askoliju, pa se sada piše i o želji Verone da ga angažuje, dok je Ožegović slobodan u izboru nove sredine pošto je okončao saradnju sa nemačkim Darmštatom.

U ovom trenutku je teško poverovati da bi crno-beli tražili pojačanje na tim pozicijama, pogotovo što tu imaju Sumu, Sadika, kao i njhove alternative Lazara Pavlovića u vezi, ili Bojana Matića u napadu.

Jedino u slučaju odlaska nekog od pomenutih moglo bi da se razmišlja i na tu temu, ovako je utisak da Partizan, pogotovo posle dve vezane pobede bez primljenog gola, neće žuriti sa angažovanjem novih pojačanja.

Uostalom, Partizan je bio u prilici da vrati i Danila Pantića, pa to nije učinio, što je na kraju iskoristio Čukarički koji ga je nedavno doveo na Banovo brdo.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.