Skot šalje poruku mira: Sport nije pitanje života i smrti, poštovanje Partizanu

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot šalje poruku mira: Sport nije pitanje života i smrti, poštovanje Partizanu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća u ponedeljak u nastavljenom finalu, pobedivši Partizan (78:69), a Majkl Skot je zabeležio delove proslave na putu od Kragujevca ka Beogradu, kao i doček navijača na Kalemegdanu. Na kraju snimka, ukazao je poštovanje večitom rivalu i ostavio upečatljivu poruku fer-pleja svim učesnicima i navijačima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Skot je bio oduševljen atmosferom i dočekom koji su im priredili navijači po dolasku u Beograd, pa je igrao, pevao, kao i ostali njegovi saigrači, ali i snimao, najviše svoje sunarodnike, Eltona Brauna i Demarkusa Nelsona.

Na kraju snimka koji je objavio, poslao je poruku mira i fer-pleja, čime je ukazao i poštovanje rivalima na parketu, sa kojima će se ponovo sastati već u nedelju u 21. kolu ABA lige.

"Svaka čast igračima Partizana i Zvezde, članovima stučnog štaba na istorijskoj borbi. Bila je to bitka dva sportska rivala, a ne pitanje života i smrti. Mir i ljubav", poručio je Skot na kraju snimka koji je postavio na svoj Jutjub profil.

Povezane vesti: Lisac za "Blic": Kragujevac ostaje u trci za završni turnir ABA lige Kragujevačka policija: Saopštenje "grobari su krivi za incidente" nije naše! Đorđe Korać: Tražiću da Kup više ne nosi ime moga brata Krivične i prekršajne prijave čekaju sve izgrednike u Kragujevcu Grobari: Provokatore smo, šmekerski, na šipci terali da pevaju naše pesme!


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proslava KRK, kroz Skotov objektiv

Izvor: B92, 14.Feb.2013

Bek Crvene zvezde Majkl Skot napravio je video klip povodom osvajanja Kupa Radivoja Koraća, kako bi se zahvalio navijačima i svima u klubu...Skot je u meču protiv Partizana ubacio 20 poena i bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu...Amerikanac je počeo da snima slavlje 'crveno-belih' već u svlačionici,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.