Šćepović: Širak da se ne ponovi

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Širak da se ne ponovi

Fudbaler Partizana Marko Šćepović najavio je da će crno-beli' ići na pobedu u prvom duelu sa Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Srbije nije briljirao u dvomeču sa Širakom, a prvi meč sa bugarskim klubom igra u sredu od 19.30.

Moramo da odigramo kako znamo i umemo. Prethodne dve utakmice ne smeju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nam se ponove. Na pripremama smo pokazali da znamo da igramo, tako da moramo da nastavimo tamo. Jeste da smo tamo igrali utakmice bez pritiska, ali mislim da je ova ekipa sposobna da zabeleži pobedu u Bugarskoj”, rekao je Šćepović.

Na konstataciju da igrači Ludogoreca tvrde da su favoriti, Šćepović je rekao:

Idemo tamo da pobedimo, a to što oni misle da su favoriti, neka misle, mi ćemo na terenu pokazati ko smo i šta smo. Imaju dobru ekipu, dosta dobro se kreću u napadu, mislim da im je kapiten najopasniji igrač”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šćepović: Širak da se ne ponovi

Izvor: B92, 30.Jul.2013

Fudbaler Partizana Marko Šćepović najavio je da će crno-beli' ići na pobedu u prvom duelu sa Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Šampion Srbije nije briljirao u dvomeču sa Širakom, a prvi meč sa bugarskim klubom igra u sredu od 19.30...“Moramo da odigramo kako znamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.