Šćepović: Širak da se ne ponovi

Izvor: B92, 30.Jul.2013, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Širak da se ne ponovi

Fudbaler Partizana Marko Šćepović najavio je da će crno-beli' ići na pobedu u prvom duelu sa Ludogorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šampion Srbije nije briljirao u dvomeču sa Širakom, a prvi meč sa bugarskim klubom igra u sredu od 19.30.

Moramo da odigramo kako znamo i umemo. Prethodne dve utakmice ne smeju da nam se ponove. Na pripremama smo pokazali da znamo da igramo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako da moramo da nastavimo tamo. Jeste da smo tamo igrali utakmice bez pritiska, ali mislim da je ova ekipa sposobna da zabeleži pobedu u Bugarskoj”, rekao je Šćepović.

Na konstataciju da igrači Ludogoreca tvrde da su favoriti, Šćepović je rekao:

Idemo tamo da pobedimo, a to što oni misle da su favoriti, neka misle, mi ćemo na terenu pokazati ko smo i šta smo. Imaju dobru ekipu, dosta dobro se kreću u napadu, mislim da im je kapiten najopasniji igrač”.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.