Izvor: RTS, 28.Okt.2020, 23:59

Šćepanović: Na terenu se dokazuje ljubav prema klubu

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović bio je izuzetno nezadovoljan porazom ekipe od Burža 89:76 u petom kolu Evrokupa.
Partizan je prekinuo seriju od tri pobede u svom takmičenjima i porazom od Burža u Beogradu otežao sebi put ka top 16 fazi Evrokupa, posle pet odigranih mečeva.

"Mnoge stvari su mi sada jasnije. Kada posle onakve utakmcie protiv Cedevite i dva dana priče da ne smemo da potnecimo Burž, da su ozbiljna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipa, da mi nismo bolji nego što jesmo... Drago mi je što je njima ova utakmica jasno pokazala da nisu tog kvaliteta da bi mogli da dobiju bilo koga", počeo je Šćepanović.
Trener Partizana istakao je da se na terenu pokazuje ljubav prema klubu.
"Možemo da pobeđujemo samo ako ostavimo srce na terenu. Da li su ostavili, sigurno nisu. Potpuno zaslužena pobeda francuskog tima. To je bio čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u srce... Teren je merilo koliko se voli klub", rekao je vidno neraspoloženi Šćepanović.
Strateg crno-belih rekao je i da ne beži od odgovornosti.
"Oslabljeni smo od početka godine, ali nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača, svi su prvotimci Partizana i nisu slučajno tu. Ako možda trener ne valja, taktika ne valja... Ne može trener da se bori i da više voli klub od igrača. Izgubili smo mnogo lopti, a iskustvo mi govori da je to zbog potcenjivanja, dekoncentracije... Svu krivicu preuzimam na sebe, bez ikakvog problema. Klub me je doveo, klub je tu da odluči da li ću da nastavim posao. Savest mi je čista", rekao je trenr Partizana.
Narednu utakmicu u Evrokupu Partizan igra 4. novembra, a u Beograd stiže neporažena ekipa Huventuda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKAZALI SU NAM KAKO SE VOLI KLUB, NE U MEDIJIMA I NA INSTAGRAMU: Šćepanović govorio i o ostanku na klupi Partizana

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020, 00:06

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepamnović bio je vidno razočaran, posle poraza od Burga 89:76 u petom kolu Evrokupa. 

Nastavak na Kurir...

Zašto Partizan ''nema ekipu sa napadačkim kvalitetima''?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Sinoćnje izjave trenera Šćepanovića privukle su pažnju. Postavljalo se i pitanje zašto je Partizan na takav način koncipirao tim, ali bez energije i odbrane nema ni rezultata...''Mi nismo ekipa koja napadačkim kvalitetima može bilo koga da dobije.. Izgleda da to nije prihvaćen način. Svi mislimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.