POKAZALI SU NAM KAKO SE VOLI KLUB, NE U MEDIJIMA I NA INSTAGRAMU: Šćepanović govorio i o ostanku na klupi Partizana
Foto: @starsport

razočaran

POKAZALI SU NAM KAKO SE VOLI KLUB, NE U MEDIJIMA I NA INSTAGRAMU: Šćepanović govorio i o ostanku na klupi Partizana

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepamnović bio je vidno razočaran, posle poraza od Burga 89:76 u petom kolu Evrokupa.

- Svu krivicu uzimam na sebe. Klub je taj i ljudi koji su me doveli i on će odlučiti šta će biti. Čiste savesti sedim na stolici. I ovde pred vama i na onoj tamo uz liniju terena, počeo je trener Partizana.

Šćepanović je zatim nastavio sa analizom, ali je čini se i iskoristio priliku da kaže šta mu je na duši.

- Zaslužena pobeda francuskog tima, očitali su nam lekciju kako se voli klub. Nismo imali energije ni želje.Džaba priča posle Cedevite. Potcenili su rivala, mislili su da će lako, da će da ih puste da daju koš. Neki očigledno misle da su bolji igrači nego što jesu. Meni je sada sve mnogo jasnije, bilo je i ranije, ali sada jeste.

Šćepanović je zatim podvukao:

- E oni su nam pokazali kako se voli klub. Ne preko intervjua, hvaljenjem navijača, na instagramu ili udaranjem u grudi. Nego na terenu, teren je jedino merilo. Kažem, trener je uvek kriv i tu nema nikakvih problema, ali moramo da se zapitamo za taj "patriotizam" prema klubu - rekao je Šćepanović.

On nije ćeleo da priča o povređenim igračima.

- Oslabljeni smo od početka, nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača i svi su oni prvotimci i nisu slučajno tu. Ako trener ne valja ili nije taktički potkovan, je l' može trener da se bori, da više voli klub na terenu nego igrači? 13 izgubljeni lopti? Znate šta to govori? Dekoncetricija, potcenjivanje protivnika, očekuješ da će neko pustiti da mu daš koš. To Lejkersi sebi ne mogu da dozvole. Ali, opet kažem... Ako je teren merilo, onda je teren pokazao koliko se voli klub, kaže Šćepanović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track