Šaponjić otvorio dušu: Milinković me gurao u zapećak!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić otvorio dušu: Milinković me gurao u zapećak!

Mladi napadač Partizana Ivan Šaponjić smatra da ga je bivši trener crno-belih Zoran Milinković gurnuo u zapećak, ali poručuje da mu je uprkos tome žao što je otišao iz kluba.

- Mrzim nepravdu, međutim, ona mi je i davala veći motiv da nastavim sa još jačim radom. Iskreno, jesam očekivao bolji tretman, ali na neke stvari kao što je izbor najboljeg tima jednostavno nisam mogao da utičem - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Šaponjić.

On je ipak poručio da mu je bilo žao Milinkovića, pre svega zbog načina na koji se rastao sa klubom.

- Jeste da nisam igrao koliko je trebalo, ali mi je uprkos tome, u neku ruku bilo krivo što je Milinković pod takvim okolnostima otišao. Dolasci i odlasci igrača i trenera iz klubova, u ova turbo-fudbalska vremena, odavno su postali uobičajena stvar - istakao je mladi napadač, koji se ujedno i obradovao kada je saznao da će novi trener biti Drulović.

- Bilo mi je veoma drago. Ljubinko Drulović je veoma ozbiljan trener koji je u ovom trenutku potreban Partizanu - poručio je Šaponjić.

On je, kao i novi trener crno-belih, poreklom iz Nove Varoši, ali veruje da zbog toga neće biti povlašćen.

- Na svakom treningu i utakmici pokušavati da mu se nametnem kako ne bi ispalo da sam u tim po zemljačkoj liniji - uz osmeh je rekao talentovani centarfor.

S obzirom na to da je u većini mečeva ulazio sa klupe i postizao golove, dobio je nadimak "Zlatni džoker".

- Prozvali su me tako i to je lepo, ali ja bih više voleo da budem u startnih 11 - rekao je Šamponjić i otkrio na kom meču mu je bilo najteže što nije od početka bio na terenu.

- Ubedljivo najteže mi je bilo na "večitom" derbiju. A kako i ne bi bilo kad sam pre toga na tri utakmice postigao tri gola. Uprkos tom nizu, na tako velikoj utakmici čak nisam dobio priliku ni da zakoračim na igralište - rekao je Ivan i dodao ko mu je naviše pomogao u teškim trenucima.

- Na prvom mestu to je Stefan Babović koji je osetio moje nezadovoljstvo i davao mi savete kako treba da se ponašam. Veliku podršku sam imao i od mojih mlađih saigrača s kojima se intezivno družim - istakao je napadač šampiona Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.