Respekt za Kizu Milinkovića!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Respekt za Kizu Milinkovića!

Ovo je potez koji ulazi u istoriju srpskog fudbala!

Mnogi se zaklinju, ljube grb, ispaljuju parole, ali na kraju sve se svede na materijalni interes.

Ono što je uradio doskorašnji trener Partizana je za dubok naklon, a samo nepristojni će dovoditi u pitanje njegove motive.

Kako piše "Sport", on je oprostio Partizanu oko 300 000 evra koliko je klub trebalo da mu isplati. Radi se o sumi koja bi mu bila zagarantovana da je samo sedeo kod kuće i primao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << platu, kako često rade treneri, ne samo u Srbiji.

Milinković je produžio letos ugovor na dve godine sa Partizanom.

On je raskinuo ugovor, a isplaćeno mu je samo ono što je zaradio dok je sedeo na klupi Partizana.

Svaka čast, kako rekosmo, ljubav se pokazuje na delu, a Milinković je navijačima Partizana poručio "Vidimo se na jugu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAKAV POTEZ Milinković oprostio Partizanu 300.000 evra!

Izvor: Blic, 18.Okt.2015

Bivši trener Partizana Zoran Milinković oprostio je klubu 300.000 evra, posle dogovora sa rukovodstvom crno-belih...Milinković se sporazumno rastao sa Partizanom posle remija u Surdulici sa Radnikom (2:2), njegovo mesto preuzeo je Ljubinko Drulović, a "Sport" prenosi da je klub uštedeo 300.000 evra...Naime,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.