Sandra Partizan: Ivanov nije gej, dobar je u krevetu

Izvor: S media, 16.Jul.2011, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Partizan: Ivanov nije gej, dobar je u krevetu

Najpoznatija navijačica fudbalera srpskog šampiona, Sandra Partizan Jovanović, potvrdila je da Ivan Ivanov, novi štoper crno-belih - nije gej!

Ova plavuša je rešila da se još jednom "žrtvuje" za crno-bele, pa je isprobala Bugarina, koji od ovog leta predstavlja okosnicu poslednjeg bedema pred golom Vladimira Stojkovića.

Štoper >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Partizana: Bugarski novinari me namestili

Rio majstor: Varao suprugu sa deset žena VIDEO

Prsata Peruanka izaziva Larisu Rikelme VIDEO

Trio Kajzerslauterna uhapšen u kupleraju VIDEO

- Jeste da je malo pederkast, ali verujte mi - Ivan voli žene! Mislim, bar je mene voleo - kroz smeh priča Sandra za Alo.

Jovanovićeva i Ivanov upoznali su se preko Fejsbuka, samo dva dana nakon što je Bugarin došao u Humsku.

- Poslala sam mu zahtev za prijateljstvo i on je prihvatio. Posle dve-tri rečenice dogovorili smo se da se vidimo kod njega u stanu u Novom Beogradu, kod "Arene", a kako i šta je dalje bilo vidite na slikama. Mogu da vam kažem da ima velikog "pitona" među nogama i da uopšte nije loš u seksu - zaključak je mlade Beograđanke.

A, fotografije gde se mogu Sandra i Ivan videti u raznim pozama, doduše obučeni, možete pogledati OVDE.

(Alo!)
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.