Sadik zaludeo pola Evrope, ko su zainteresovani klubovi i koliko Partizan može da zaradi?

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 09:02

Sadik ''zaludeo'' pola Evrope, ko su zainteresovani klubovi i koliko Partizan može da zaradi?

Nigerijski napadač juče postao glavna tema u mnogim medijima kada su potencijalni transferi u pitanju.

Ne samo što je Partizan još jednom svladao svog najvećeg rivala i izborio plasman u finale Kupa, nego je još jedan igrač Partizana dospeo u žižu medija širom Evrope, zbog odlične igre u pobedi nad Zvezdom (1:0).

Naravno, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvom planu je majstorija Umara Sadika neposredno pre Nathovog pobedonosnog gola, pa se tokom jučerašnjeg dana mogao videti veliki broj tekstova na inostranim portalima baš o napadaču Partizana i interesovanju sve većeg broja klubova za njegove usluge.

Tako škotski ''San'' podseća da je Sadik pre par godina bio Rendžersov promašaj, ''a sada ga traži Mančester junajted''. Skaut Junajteda Budimir Vujačić posmatrao ovu utakmicu, ali na Old Trafordu su Sadika upoznali još jesenas, kada su Parrtizan i Mančester junajted bili u istoj grupi Lige Evrope. Isto izvvor pominje i da su za Sadika zainteresovani i Milan, Valensija, kao i moskovski rivali CSKA i Spartak.

Dalje, i nigerijski mediji prenose da je uz Mančester junajted, interesovanje za Sadika pokazao i Milan, čiji su predstavnici takođe bili na utakmici, a ovu informaciju prati i njihova procena da Sadik sada vredi oko 15 miliona evra.

I na specijalizovanom portalu ''Transfermarkt'' ima dodatnih spekulacija, pominje se da za Sadika postoji interesovanje i iz Bundeslige i da bi u trku mogli da uđu i Borusija Menhengladbah, Bajer Leverkuzen...

U svakom slučaju, u Partizanu mogu zadovoljno da trljaju ruke, jer osim za Sadika, veliko interesovanje postoji i za Filipa Stevanovića, a zimus su već zaradili najmanje 10 miliona evra transferom Strahinje Pavlovića u Monako.

-

-

Rangers flop Umar Sadiq lined up for dream transfer to MAN UNITED 😲https://t.co/6Lv3rHwZNH pic.twitter.com/PsZs7htQFR

— Scottish Sun Sport (@scotsunsport) June 11, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.