Sadik ''zaludeo'' pola Evrope, ko su zainteresovani klubovi i koliko Partizan može da zaradi?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.06.2020.
08:50
Izvor: Sportske.net

Nigerijski napadač juče postao glavna tema u mnogim medijima kada su potencijalni transferi u pitanju.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ne samo što je Partizan još jednom svladao svog najvećeg rivala i izborio plasman u finale Kupa, nego je još jedan igrač Partizana dospeo u žižu medija širom Evrope, zbog odlične igre u pobedi nad Zvezdom (1:0).

Naravno, u prvom planu je majstorija Umara Sadika neposredno pre Nathovog pobedonosnog gola, pa se tokom jučerašnjeg dana mogao videti veliki broj tekstova na inostranim portalima baš o napadaču Partizana i interesovanju sve većeg broja klubova za njegove usluge.

Tako škotski ''San'' podseća da je Sadik pre par godina bio Rendžersov promašaj, ''a sada ga traži Mančester junajted''. Skaut Junajteda Budimir Vujačić posmatrao ovu utakmicu, ali na Old Trafordu su Sadika upoznali još jesenas, kada su Parrtizan i Mančester junajted bili u istoj grupi Lige Evrope. Isto izvvor pominje i da su za Sadika zainteresovani i Milan, Valensija, kao i moskovski rivali CSKA i Spartak.

Dalje, i nigerijski mediji prenose da je uz Mančester junajted, interesovanje za Sadika pokazao i Milan, čiji su predstavnici takođe bili na utakmici, a ovu informaciju prati i njihova procena da Sadik sada vredi oko 15 miliona evra.

I na specijalizovanom portalu ''Transfermarkt'' ima dodatnih spekulacija, pominje se da za Sadika postoji interesovanje i iz Bundeslige i da bi u trku mogli da uđu i Borusija Menhengladbah, Bajer Leverkuzen...

U svakom slučaju, u Partizanu mogu zadovoljno da trljaju ruke, jer osim za Sadika, veliko interesovanje postoji i za Filipa Stevanovića, a zimus su već zaradili najmanje 10 miliona evra transferom Strahinje Pavlovića u Monako.
-
baner 4
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 13.06.2020
02:09
avatar
Tommy_Shelby
Friday, 12.06.2020
12:29

Gde je onaj lik sto se smejao kad ste zimus pisali da ga trazi Napoli? Slobodno nek procita ovo.

avatar
Vjeko Stojančić
Friday, 12.06.2020
11:08

Kramp od igraca cuj pola Europe pa on moze igrati samo u ovoj nasoj ligi u kojoj se igra bez igre ,lako je praviti budale od ovih Zvezdinih igraca kad su bez mozga ,dribla ih covjek sa obe lijeve noge potezom koji se koristio prije 50 godina,ali kad ode u samo malo jacu ligu kad ga uhvati igrac koji malo igra mozgom nigdje ga nece biti ,zato te cifre na osnovu jednog poteza to samo moze kod nas.

avatar
magister
Friday, 12.06.2020
10:59

Prvo Suma. I za njega ima i te kakvog interesovanja, za kratko u igri je pokazao majstorstvo, a gledali su i njega, on je bacao igrače MUN-a po travi i ne bi me iznenadilo da ga uzmu i pokušaju da od njega naprave šta im treba. Posle toga Sadik.

avatar
Dante Hell
Friday, 12.06.2020
09:36

115 miliona, ne 15, pogresili ste. 😂

avatar
Old_school
Friday, 12.06.2020
08:53

Gde mi je sad Terza da kaze kako Njegosa traze al on neda ispod 5 miliona?! Ili sprema da pokaze novi projekat stadiona? E moja Zvezdo...

avatar
deki trbic
Friday, 12.06.2020
09:24

znas i sam da terzic samo prica neke bajke....realno ajde da Sadika trazi MU je onako i malo nerealno...ali da ce otici ove ili sledece sezone da...a i PARTIZAN odavno nije ubo sa pojacanjima kao proslog leta...svaka im cast

avatar
Dača
Friday, 12.06.2020
10:30

U suštini je nebitno. Na kraju ni Partizan ni Zvezda neće videti ni dinara. Ispariće taj novac.

avatar
Old_school
Friday, 12.06.2020
10:14

Ja uvek realno gledam na stvari. I Terzica nikad nisam mogao da svarim, jos od gasenja OFK. Ali Sadik je pokazao da je izmislio fudbal za sve ove nase napadace, zajedno. I dalje mislim da Zvezda ima potencijal da dobije Partizan, ali nema trenera. Vrapci znaju da ce Savo da igra presing na nasoj polovini a i da nemaju snage za poluvreme za taj presing. I nas trener jedina dva igraca koja znaju sa loptom, da stanu, iznesu je, ostavi na klupi. Mislim, mogu do sutra da nabrajam greske, al aj.