Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2017, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUNCE OBASJALO CRNO-BELE: Na Krku bez Novice, ali će odlične vesti to da neutrališu!

Košarkašima Partizana iz kola u kolo doktori kroje tim, a izuzetak neće biti ni nedeljna utakmica sa ekipom Krke. Međutim mora se reći da je zdravstveni bilten ipak bolji nego u prethodnim mečevima.

Naime crno-bele će na ovoj utakmici sasvim izvesno sa klupe predvoditi Aleksandar Džikić koji se oseća bolje nakon tegoba izazvanih salmonelom, a izvesno je da će se na teren vratiti i Branislav Ratkovica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Džamont Gordon.
Međutim ni pred susret sa timom iz Novog Mesta nije moglo bez problema, pa će tako gotovo sigurno ovaj susret propustiti kapiten Novica Veličković koji je poslednji put igrao na početku meča sa Zadrom, a pod znakom pitanja su nastupi Vanje Marinkovića, Nikole Koprivice i Frenka Robinsona. Takođe na povratak Vila Hečera, koji je čini se najgore prošao od svih igrača ipak morati još da se sačekaa.
Partizan će u poslednja dva kola pokušati da napadne drugu poziciju na tebeli i prednost domaćeg terena u plej-ofu, za šta će im doduđe biti neophodan i kiks Cedevite. 
Meč između Partizana i Krke na programu je u nedelju od 17h.
 
The post SUNCE OBASJALO CRNO-BELE: Na Krku bez Novice, ali će odlične vesti to da neutrališu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.