STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: Trener crno-belih pričao o Sumi i Nathu, Izraelac pod velikim pritiskom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 16:13

STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: Trener crno-belih pričao o Sumi i Nathu, Izraelac pod velikim pritiskom

Strateg govorio i o prelaznom roku.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred sutrašnji meč svoje ekipe i Voždovca najavio je najjači sastav svog tima, bez obzira što igraju sa ekipom koja je u donjem delu tabele.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

- Voždovac nam dolazi u trenutku kad izlazimo iz jakog ritma treninga, spremamo se za Kup. Izlazimo u najjačem sastavu, biće određenih rotacija. Voždovac se bori za opstanak, znamo šta im je neophodno, a mi igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici - počeo je Stanojević.

On je iskoristio priliku da nekadašnjem strategu Partizana Marku Nikoliću čestita osvajanje Kupa Rusije sa Lokomotivom.

- Čestitao bih Marku Nikoliću na osvojenom Kupu u Rusiji, reprezentuje naš fudbal i svaka mu čast na tome. Svi smo ponosni na njega - kazao je Stanojević.

Strateg crno-belih nije želeo da komentariše mnogo potencijalna letnja pojačanja.

- Ne bih pričao o prelaznom roku. Ima skauting služba i lkjudi iz kluba koji su za to zaduženi, svuda ima dobrih igrača.

Upitan da li je bilo reči sa reprezentativcem Izraela o trenutnoj situaciji u njegovoj zemlji i da li utiče na njegovo psihofizičko stanje, odgovorio je:

- Juče smo mu čestitali praznik, njemu i Sumi. Nismo pričali o tome, ali to su pod znacima navoda tamo normalne pojave. Nije na treninzima ništa pokazivao, pričaćemo posle treninga o tome, pošto vidim da je situacija eskalirala.

Stanojević se dotakao i fizičke prepremljenosti Sejdube Sume i Lazara Markovića

- Sve zavisi od njih, podigli su nivo treninga. U najužoj su konkurenciji, sigurno će igrati protiv Voždovca, videćemo koliko - završio je trener Parnog valjka.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.