NIKAD KRAJA PROBLEMIMA: Zvezda na Budućnost bez udarne igle?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 12:09

NIKAD KRAJA PROBLEMIMA: Zvezda na Budućnost bez udarne igle?

Finale ABA lige počinje u nedelju.

Košarkaš Crvene zvezde Kori Volden zbog problema sa leđima nije u trenažnom procesu i pitanje je da li će moći da pomogne ekipi na otvaranju finalne serije protiv Budućnosti u nedelju, prenosi Sportski žurnal.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Kako se navodi, Voldenovi problemi sa leđima počeli su uoči starta polufinala sa Igokeom.

Crveno-beli u nedelju od 18.30 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju podgorički tim u prvoj utakmici finala regionalnog takmičenja.

Šampion će biti tim koji prvi stigne do tri pobede, a igra s epo sistemu 1-1-1-1-1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KATASTROFALNA VEST ZA ZVEZDU: Jedan od ključnih igrača upitan za finale!

Izvor: HotSport.rs, 14.Maj.2021

Problemi su počeli uoči polufinalnog okršaja protiv Igokee. Katrastrofalne vesti za Crvenu zvezdu pred finalni meč protiv Budućnosti. Kari Volden ima probeleme sa povredom leđa i upitno je da li će biti spreman za finalni okršaj, prenosi Sportski žurnal. Volden je u ovoj sezoni jedan od ključnih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.