GENIJALNO: Đoković postavio rekord koji ni Nadal nije uspeo da napravi na šljaci

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 13:22

GENIJALNO: Đoković postavio rekord koji ni Nadal nije uspeo da napravi na šljaci

Rezultat za poštovanje srpskog asa.

Rafael Nadal sa pravom slovi za “kralja šlajke”, ali ono što je Novak Đoković uspeo da učini na mastersu u Rimu nikad nije pošlo za rukom Špancu.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

Đoković je plasmanom u četvrtfinale ove sezone izborio 15. uzastopni plasman među osam najboljih na prestižnom turniru u prestonici Italije u svom 15. učešću u glavnom žrebu.

Prvi teniser sveta je od 2007. do 2021. uspevao da svake godine stigne makar do četvrtfinala tunrnira u Rimu, dok je Nadal 2008. godine ispao u drugom kolu.

Nadal je u Monte Karlu stigao doduše do 15 četvrtfinala, ali je Španac na tom turniru ispadao  u 3. kolu 2003. godine, pa nema stopostotan učinak kao Novak u Rimu.

Đoković je pet puta dizao pehar na Centralnom terenu “Foro Italika” tokom karijere, a rival u ovogodišnjem četvrtfinalu mu je Grk Stefanos Cicipas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.