SRNIĆ OPET NA MARAKANI: Neću slaviti ako dam gol Zvezdi!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRNIĆ OPET NA MARAKANI: Neću slaviti ako dam gol Zvezdi!

Fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić s pomešanim osećanjima očekuje duel s Crvenom zvezdom večeras na stadionu „Rajko Mitić“ od 19 časova. Momak koji je prošao sve kategorije crveno-belih nije dobio šansu na popularnoj Marakani, a matični klub već drugu sezonu zaredom pokušava da ga vrati.

- Meni Marakana uvek odgovara. Uvek sam voleo da igram u „rupi“, a tamo smo prošle godine dobili Partizan i osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kup Srbije. Utakmica protiv Crvene zvezde dovoljan je motiv za sve igrače Čukaričkog, pa tako i za mene - bez dlake na jeziku rekao je Slavoljub Srnić.

Potpredsednik Crvene zvezde u ostavci Slaviša Kokeza otkrio je da je pregovarao s Čukaričkim oko Slavoljuba Srnića, a prema saznanjima Kurira, i dalje postoji šansa da se krilni fudbaler vrati na Marakanu.

- Emocije ću ostaviti po strani. Mada je to teško. Nikada nisam krio da volim Crvenu zvezdu, ali ja sam igrač Čukaričkog i ponašaću se kao profesionalac. Tako je bilo uvek do sada, pa će biti i sutra. O povratku nisam ništa znao, o tome su pregovarali čelnici oba kluba.

Navijači Crvene zvezde doći će u velikom broju na stadion, a Slavoljub Srnić ne očekuje reakciju kopa sa severne tribine.

- Ne znam hoće li Delije nešto skandirati. Znam samo da neću slaviti gol ako ga budem dao. Tako je uvek bilo protiv Zvezde, i to neću menjati. Istina je da nikada nisam bio strelac na Marakani, ali, iz poštovanja prema navijačima, neću se radovati.

(A.R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.