Čukarički: Sa Srnićem na Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički: Sa Srnićem na Zvezdu

„On se profesionalno ponaša, i pored svih problema crveno -beli su favoriti“ rekao trener Brđana Vladan Milojević

Na mestu gde su pisali istoriju kluba, na stadionu gde su osvojili pehar Kupa Srbije, fudbaleri Čukaričkog pokušaće pred velikim brojem navijača da pokažu da njihova superligaša bajka neće trajati samo jedno leto.

„Zna se dobro ko je Crvena zvezda. U poslednje vreme su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u nekim svojim problemima, ali je činjenica da imaju kvalitetne igrače, dobre pojedince, stiglo je i mnogo dobrih stranaca. Očekuje se dvadesetak hiljada što bi bilo sjajno. Utakmice između Zvezde i Čukaričkog su uvek bile zanimljive. Digli smo se malo posle meča protiv OFK Beograda. Igra sigurno nije takva kakvu očekujem. Čukarički ima dosta prostora što se tiče poboljšanja forme. Opet, početak je prvenstva, ima da se igra još mnogo“, rekao je trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Nemaju na Banovom brdu kadrovskih problema, ali odlazak dvojice standardnih igrača sigurno bi mogao da utiče na igru gostiju.

„Još jednom bih naglasio da sam ponosan na Stojiljkovića i Brežančića i na transfere koji su ostvarili. Nemam nikakvu dilemu da su kvalitetni igrači i da će dobro predstavljati srpski fudbal. Želim im sve najbolje u ime svih nas“.

Osvrnuo se Vladan Milojević i na potencijali trensfer Slavoljuba Srnića u Seltu.

Ako pitate za Slavoljuba Srnića, na njega računam kao na člana našeg kluba. On se maksimalno profesionalno ponaša. Ako dođe ponuda koja je zadovoljavajuća za sve strane, što se mene lično tiče, biće mi drago. U svakom slučaju prilagođavaćemo se okolnostima. Ima mnogo igrača koji zaslužuju šansu. Negde je na pravi način Andrija Pavlović nadomestio poziciju Stojiljkovića. Trenerski posao je takav da morate da ga radite non stop. Bilo bi super da postoji automatski pilot koji bi to radio umesto mene, ali to nije moguće. Na meni je i stručnom štabu da sa igračima koji ostanu napravimo najbolji mogući tim i da budemo na zacrtanom putu“, dodao je Milojević.

I kapiten Brđana Igor Matić smatra da nije umesno pričati u krizi u Crvenoj zvezdi.

„ Prošle sezone smo ostvarili pozitivan skor protiv njih i to će sigurno biti dodatni motiv za Zvezdu. Vidim i po izjavama nekih njihovih igrača da smo im dužnici zbog prošle sezone. Mi moramo da gledamo u svoje dvorište. Iskreno verujem da možemo do pozitivnog rezultata“, rekao je Matić.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.