SLS: Partizan prvi bar naredna dva sata, pala i Vojvodina (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Partizan prvi bar naredna dva sata, pala i Vojvodina (VIDEO)

U derbiju 32. kola plej-ofa Superlige Srbije Partizan je savldao Vojvodinu 1:0 (1:0) golom Đurđevića u 33. sekundi utakmice, drugo poluvreme za zaborav.

Parni valjak’ ni posle 29 utakmica ne zna za poraz. Četa Marka Nikolića savladala je Vojvodinu 1:0, a presudni trenutak utakmice dogodio se u prvom napadu.
Partizan je krenuo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << snova, već u 33. sekundi Leonardo je probio po levom boku, loptu vratio na peterac, a Đurđević je sa pet metara zatresao mrežu – 1:0. Crno-beli su u 14. minutu mogli do 2:0, ali je posle povratne lopte glavom Tavambe u kaznenom prostoru Vojvodine Đurđević promašio celu loptu. Vojvodina je prvi put zapretila u 17. minutu, Meleg je izveo korner, a Planić je šutirao u spoljni deo mreže. U istom minutu pokušao je sa druge strane i Kosović sa distance, ali je Rockov bio na mestu.
Vojvodina je najozbiljniju šansu u prvom poluvremenu imala u 36. minutu kada je Antić centrirao, a Malbašić glavom sa sedam-osam metara šutirao pored gola. Do kraja prvog dela igre Partizan je imao još dve prilike, ali su Janković i Đurđević bili neprecizni u veoma izglednim situacijama.

Drugo poluvreme počelo je sjajnom šansom za Vojvodinu, ali Trujić kao da se uplašio da zatrese mrežu svog bivšeg kluba. Posle toga usledilo je zatišje nekih 20-ak minuta, a vredan pomena bio je samo prodor Leonarda kroz sredinu, ali mu je lopta pobegla i završila u naručiju golmana Vojvodine Rockova. Posle toga ‘mrtva slika’ na stadionu u Humskoj, Partizan je držao loptu bez pravih šansi, dok Vojvodina jedva i da je prealzila centar igrlišta. Crno-beli su tako sačuvali minimalnu prednost i osvojili veoma važna tri boda u borbi za titulu. Partizan će bar naredna dva sata biti na prvom mestu, a ako Zvezda ne pobedi u Kruševcu možda i duže.
PARTIZAN – VOJVODINA 1:0
/Đurđević 1/
PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, El Monir – Radin, Kosović, Janković (od 57’ Đuričković), Leonardo – Tavamba (od 70’ Saša Ilić), Đurđević (od 90. Đilas).
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Planić, Puškarić, Antić – Paločević, Vukasović – Malbašić, Meleg (od 65’ Jovančić), Knežević (od 54’ Zličić) – Trujić (od 79’ Đorđević).

The post SLS: Partizan prvi bar naredna dva sata, pala i Vojvodina (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Vojvodina pala u Humskoj posle 34 sekunde

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2017

U derbi susretu 2. kola plej-ofa fudbalskog prvenstva Srbije, Partizan je danas u Beogradu savladao Vojvodinu rezultatom 1:0...Pred oko 13.000 gledalaca strelac pobedonosnog gola za crno-bele bio je Uroš Đurđević posle svega 34 sekunde...Tek što je susret počeo, Leonardo je ušao u šesnaesterac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.