Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Trujić o ‘puštanju’ Partizana

– Ne mogu da slušam priče po kojima navodno ‘puštamo’ Zvezdu i Partizan. Odmah da presečem i da kažem da su to gluposti koje me pogađaju. Voleo bih da pobedimo i ne krijem da želim da dam gol i nastavim niz.
The post Nikola Trujić o ‘puštanju’ Partizana appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVARANJE IZ SNOVA: Partizan vodi od 33. sekunde (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017

Utakmica nije ni počela, a Partizan vodi sa 1:0 golom iz što bi se žargonski reklo ‘iz svlačionice’.. . Prvi napad, Leonardo je probio po levom boku, loptu vratio na peterac gde je Đurđević bio sam kao duh i pogodio za 1:0. Na stadionu u Humskoj je više od deset hiljada navijača.. . The...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.