VIDEO: Vojvodina pala u Humskoj posle 34 sekunde

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vojvodina pala u Humskoj posle 34 sekunde

U derbi susretu 2. kola plej-ofa fudbalskog prvenstva Srbije, Partizan je danas u Beogradu savladao Vojvodinu rezultatom 1:0.

Pred oko 13.000 gledalaca strelac pobedonosnog gola za crno-bele bio je Uroš Đurđević posle svega 34 sekunde.

Tek što je susret počeo, Leonardo je ušao u šesnaesterac i sa levog boka ubacio na peterac, gde je Đurđević odlično reagovao i prosledio loptu u mrežu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Vojvodina je imala svoje šanse i mogla je do izjednačenja preko Malbašića, Planića i Trujića, dok su s druge strane crno-beli takođe nekoliko puta ozbiljno ugrožavali Rockova. Međutim, ispostavilo se da je gol sa samog starta meča bio i odlučujući.

Podsetimo, Vojvodina je noć pred utakmicu ostala bez trenera Aleksandra Veselinovića, čoveka koji nije skupio ni mesec dana na klupi "lala" pa je ekipu vodio pomoćni trener Vladimir Buač.

Večeras još igraju Napredak - Crvena zvezda, a u nedelju Radnički - Voždovac i Javor - Mladost. Trenutno Partizan vodi sa 43 boda, dok su Novosađani ostali na 33.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Zvezdi.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nema više nepobedivih za Partizan: Đurđević nokautirao bezopasnu Vojvodinu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017

Već u 32. sekundu pogodak za minimalac protiv gostiju iz Novog Sada..Pala je i Vojvodina – nema više nedodirljivih za Partizan! Sve protivnike u Srbiji je tukao. Neke je davio kao zmija žabu, s nekima se mučio, a jedini tim koji mu je do danas odlevao poslao na patos već u prvom minutu. Klasičan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.