Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVNI KLUB, SVIMA ZNAN: Slavlje Grobara i fudbalera na WWK areni (VIDEO)

Fudbaleri Partizana napravili su veliki uspeh pobedom protiv Augsburga 3:1. To je bila prva pobeda crno-belih nad nekim nemačkim timom posle 30 godine, a junak je bio fenomenalni Andrija Živković strelac dva gola. Posle poslednjeg zvižduka arbitra Aleksandra Tudora usledilo je veliko slavlje, kako na tribinama navijača Partizana, tako i na terenu igrača. Evo i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su Grobari proslavili trijumf sa fudbalerima na terenu.

(Izvor: YouTube/TifoHDTV)
The post SLAVNI KLUB, SVIMA ZNAN: Slavlje Grobara i fudbalera na WWK areni (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizanova ''prolećna pesma'' (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Krizni period je prošlost, svi prethodni kiksevi pali su u zaborav posle večerašnjeg trijumfa u Augsburgu i preuzimanja prvog mesta u Ligi Evrope...Posle večerašnjih 3-1 protiv Augsburga, Partizanovi navijači već mogu da razmišljaju o evropskom proleću, prvom posle dugih 11 godina...Više o...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.