SIN DEJANA RADONJIĆA SRUŠIO PARTIZAN: Bio je prinudno rešenje za Megu, a na kraju su pobedili 17 razlike (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 22:25

SIN DEJANA RADONJIĆA SRUŠIO PARTIZAN: Bio je prinudno rešenje za Megu, a na kraju su pobedili 17 razlike (VIDEO)

Očevim stopama...

Košarkaši Mege su u derbi utakmici 19. kola Juniorske lige Srbije pobedili Partizan sa 95:78 (21:20, 22:24, 25:24, 27:20).

Dinamo iz Zagreba igra najbolju evropsku sezonu u 21. veku, stigao je do osmine finala Lige Evrope, tu ga, večeras (21.00) u Londonu čeka Totenhem. Kvota na keca je 1,40, dupla šansa X2 je 2,90, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Dinamo Zagreb.

Tim je je vodio Petar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radonjić, sin trenera Crvene zvezde, Dejana Radonjića.

- Juniore Mege je na ovom meču zbog bolesti prvog trenera Dragoljuba Avramovića sa klupe privremeno predvodio Petar Radonjić, a pobeda dodatno dobija na značaju ako se zna da za Megu nije igrao najbolji igrač ove sezone Nikola Jović, kao i Danilo Labović.

Najbolji u redovima juniora Mege su bili Nikola Đurišić sa 25 poena i Oleksandr Kobzistij sa 22 poena i 11 skokova - navodi Mega u klupskom izveštaju.

Pogledajte i snimak tog meča:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.