ŠEST IGRAČA I TRENER POSLATI NA TESTIRANJE: Odlaže se utakmica Partizan-Čukarički

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 15:49

ŠEST IGRAČA I TRENER POSLATI NA TESTIRANJE: Odlaže se utakmica Partizan-Čukarički

Imena fudbalera koja se trenutno nalaze na testiranju drže se u tajnost

Čak šestorica fudbalera Čukaričkog osetili su simptome koronavirusa, pa su zajedno s trenerom Aleksandrom Veselinovićem hitno poslati na testiranje.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Čukarički bi po rasporedu Superlige trebalo u nedelju od 19 časova da gostuje Partizanu, ali je sad ovaj meč 29. kola pod znakom pitanja.

Imena igrača koja se trenutno nalaze na testiranju drže se u tajnosti, a u narednim satima znaće se hoće li biti utakmice sutra, kao i da li su momci pozitivni.

Iz Partizana poručuju da je u njihovom taboru sve po planu i da je generalni direktor Miloš Vazurau kontaktu sa čelnicima Čukaričkog i da je istina da će nekoliko igrača biti podvrgnuto PCR testu , pa samim tim sve druge informacije biće zvanične u narednih nekoliko sati

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.