Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 15:41

Brđani se testirali: U Čukaričkom nema korone

Igrači bili podvrgnuti brzim testovima zbog toga što je nekoliko njih osetilo simptome, prvi rezultati su negativni

Dnevni porast broja zaraženih virusom korona u Srbiji doveo je nakrakto u pitanje i odigravanje susreta između Partizana i Čukaričkog u nedelju pošto je nekoliko igrača i članova stručnog štaba tima s Banovog brda osetilo simptome.

Neizvesnost je kratko trajala, a kako saznajemo, ceo tim je odmah bio podvrgnut brzim testovima i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultati bili su negativni! Tačnije, u pitanju je samo sezonski grip, ne COVID-19.

Dok je neizvesnost trajala iz Partizana su potvrdili da su čelnici klubova u kontaktu.

“Povodom informacije koja se pojavila da se odlaže meč FK Partizan - FK Čukarički zasad možemo da potvrdimo da je generalni direktor Miloš Vazura u kontaktu sa predsednikom FK Čukarički i da je istina da će nekoliko igrača biti podvrgnuto PCR testu, pa samim tim sve druge informacije zvanično čekamo u narednih nekoliko sati. U taboru FK Partizan je trenutno sve po planu“, poručili su iz tabora Parnog valjka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Grip

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.