Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2023, 23:27

Rukometni derbi za vrh: „Dubočica 54“ dočekuje „Partizan”

LESKOVAC

Utakmica 11. kola Superrukometne lige Srbije između „Dubočice 54“ i „Partizana“ iz Beograda odigraće se u SRC „Dubočica“ u subotu od 18 časova. Poslednju utakmicu prvog dela prvenstva Leskovčani dočekuju kao četvrti na tabeli sa 14 bodova, dok crno-beli imaju bod manje, tako da je jasno da ova utakmica može mnogo da donese pobedniku, pogotovu ako znamo da trećeplasirani „Dinamo“ iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pančeva ima 16 bodova i utakmicu više.

Trener Leskovčana Đorđe Teodorović kaže da u Leskovac stiže ekipa sa velikom tradicijom koja uvek juriša na najviši plasman.

„Nama je pobeda važna kako bi bili korak bliže plasmanu među prve četiri ekipe, što bi značilo i plasmanu u plejof.“

Rukometaš Petar Petrović smatra da se radi o najvažnijem meču u prvom delu sezone i poziva navijače da u što većem broju budu na tribinama.

„Očekujem veliku borbu i nadam se da bodovi ostaju u Leskovcu.“ (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.