Rukometaši Partizana bolji od Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Partizana bolji od Zvezde

BEOGRAD -

Rukometaši Partizana pobedili su večeras u hali Šumice ekipu Crvene zvezde sa 30:26 (16:12) u "večitom" derbiju odigranom u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Ovim trijumfom, 15. u šampionatu, crno-beli su se učvrstili na vodećoj poziciji na tabeli, dok je Crvena zvezda upisala sedmi poraz.

Rukometaši Partizana su od početka utakmice imali prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kontrolisali situaciju na terenu. Zvezdini igrači su u nekoliko navrata uspeli da priđu na "minus dva", ali za više od toga nisu imali snage.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nemanja Ilić sa sedam golova, dok je crveno-bele predvodio Stefan Alčaković sa šest pogodaka.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukomet: pobeda Partizana u večitom derbiju

Izvor: Politika, 03.Mar.2013

BEOGRAD – Rukometaši Partizana pobedili su u hali Šumice ekipu Crvene zvezde sa 30:26 (16:12) u „večitom” derbiju odigranom u okviru 17. kola Superlige Srbije...Ovim trijumfom, 15. u šampionatu, crno-beli su se učvrstili na vodećoj poziciji na tabeli, dok je Crvena zvezda upisala sedmi poraz...Rukometaši...

Nastavak na Politika...

Partizan pobedio Zvezdu i u derbiju u Šumicama (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Mar.2013

Crvena zvezda – Partizan 26:30 (12:16). Dvorana „Šumice“. Gledalaca: 530. Sudije: Alimpić i Crnjanski (Bačka Palanka), Sedmerci: Crvena zvezda 5(4), Partizan 4(3). Isključenja: Crvena zvezda 6, Partizan 8 minuta.. CRVENA ZVEZDA: Ivanišević (1 odbrana), Jovanović, Milošević, Šljivančanin...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.