Rockov činio čuda protiv Partizana, na kraju ipak kapitulirao (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rockov činio čuda protiv Partizana, na kraju ipak kapitulirao (video)

Partizan zasluženo slavio protiv Vojvodine, iako je malo nedostajalo da domaći osvoje bod.

Posle iznenađujućeg poraza od Voždovca, Partizan je večeras u derbiju petog kola slavio u Novom Sadu protiv Vojvodine sa 1-0, pogotkom u samom finišu meča.

Prvu veliku priliku na ovoj utakmici Partizan je imao u 11. minutu. Sejduba Suma je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošao kroz sredinu i sa nekih petnaestak metara odlično šutirao pored dvojice domaćih fudbalera, ali je sjajni golman ''Lala'' Emil Rockov lepom paradom sprečio vođstvo crno-belih.

Samo četiri minuta kasnije, još jedna velika prilika za goste i još jedna majstorija Rockova na golu. Ovoga puta, Tavamba je šutirao glavom posle kornera za crno-bele sa leve strane, ali epilog je i ovoga puta bio isti.

Usledio je mirniji period igre, Partizan je imao blagu inicijativu, ali do kraja poluvremena nije uspevao da još koji put ozbiljnije ugrozi gol domaćih.

Na drugoj strani, ni Vojvodina nije dolazila do prilika pred Partizanovim golom koji je večeras čuvao mladi Marko Jovičić.

Drugo poluvreme - slična slika na terenu, a glavna uloga i dalje je pripadala Emilu Rockovu.

Seriju novih  bravura počeo je u 65. minutu, kada je Suma iz slobodnog udarca odlično gađao pod prečku, ali je golman ''Lala'' uspeo da izbije loptu u korner.

Posle tog kornera još jedna prilika za crno-bele, ovoga puta pokušao je Ostojić, ali je Rockov opet uspeo da prigrabi tu loptu u svoje naručje.

Tri minuta kasnije još jedan ''slobodnjak'' za Partizan, opet Suma gađa pod prečku, a Rockov i ovu loptu uspeva da zaustavi.

To nije bilo sve od velikih prilika za Partizan, a najbolju je imao mladi napadač Đorđe Jovanović, koji je prethodno zamenio Pantića. Jovanović je u 76. minutu šutirao glavom posle odličnog centaršuta Vulićevića sa desne strane, ali je prvo Renan izbio loptu sa gol linije, da bi opasnost potpuno otklonio Rockov koji je uhvatio loptu ispred Tavambe.

--

Do kraja je trener Partizana Đukić pokušao uvođenjem kapitena Ilića umesto Sume, zatim Đuričkovića umesto Jankovića, a rezultat je stigao u 89. minutu.

Upravo je Đuričković izveo korner sa desne strane, gađao je prvu stativu gde je najbolje reagovao štoper Partizana Bojan Ostojić i ovoga puta Rockov ništa nije mogao - lopta je završila u mreži - 0:1.

--

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva promena! Grobari sad dele ''desetke''!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

Posle brojnih kritika zbog poraza i loše igre protiv Voždovca, navijači Partizana večeras imaju razloga za zadovoljstvo...Crno-beli su, doduše uz dosta muke, savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 1-0, ali očigledno, pristalice crno-belih vide razloge za optimizam pred dvomeč sa Videotonom u kvalifikacijama...

Nastavak na Sportske.net...

SLS: Rockov branio i nemoguće, ali sjajan gol Ostojić u finišu za pobedu Partizana (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017, 00:10

U derbiju kola videli smo samo jedan pogodak i to u završnici.. . Partizan je rezultatom 1:0 porazio Vojvodinu u Novom Sadu.. Domaćin je prvi napao, sa leve strane je prodirao Malbašić, centrirao, ali je svoju prvu reakciju imao Jovičić. U nastavku se igralo oprezno, nijedan tim nije želeo da...

Nastavak na HotSport.rs...

Mladi golman Vojvodine i pored poraza oduševio u derbiju sa Partizanom: Sve odbrane bih dao za pobedu

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2017

Rockov: Nikako ne mogu da budem zadovoljan jer je moja ekipa poražena. Bolje bi bilo da ja nisam imao nijednu odbranu a da smo slavili MLADI golman Vojvodine Emil Rockov (22) nije zadovoljan ličnim uspehom, iako je odlično branio u derbiju sa Partizanom i po mnogim ocenama bio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.