Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘GOSPODSKI’ ODGOVOR VOJVODINI: Partizan se nije zvanično oglasio, ali jeste Andrija Delibašić… (FOTO)

Član stručnog štaba Partizana putem društvenih mreža je poslao jasan odgovor na saopštenje Vojvodine nakon jučerašnjeg poraza od srpskog šampiona.

Partizan je dominirao tokom svih 90 minuta utakmice u Novom Sadu i nagradu je dobio u vidu gola Bojana Ostojića u 89. minutu. Inače, tri dana pre toga dobio je ćerku i dao joj ime Viktorija, a sada je bio junak pobede. Sjajna simbolika, zar ne?
No, nakon utakmice, iz tabora Vojvodine morali su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da pronađu krivca za bolan poraz i za to su okrivili glavnog sudiju Milorada Mažića, toliko da su čak najavili njegov bojkot kada im on bude bio delegiran u budućnosti.
Iz Partizana nije stigla nijedna replika na ‘pobunu’ iz Novog Sada, a i zašto bi. Ali jeste kratak komentar člana stručnog štaba crno-belih Andrije Delibašića, putem Tvitera.
Kako je boravio mnogo godina igrajući u Španiji, naučio je nekoliko njihovih izraza, a jedan od njih je iskoristio i u ovom slučaju.
– Uvek smo bili i ostali kljub ‘senjor’ (gospodski), što bi rekli Španci – napisao je Delibašić.
uvijek smo bili i ostali klub „señor“ sto bi rekli španci ⬛⬜⬛⬜
— Andrija Delibasic (@delibasic2323) August 14, 2017

The post ‘GOSPODSKI’ ODGOVOR VOJVODINI: Partizan se nije zvanično oglasio, ali jeste Andrija Delibašić… (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vojvodini stigao odgovor - sa Tvitera

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017

Posle današnjeg saopštenja Vojvodine, stigla i prva reakcija od crno-belih...Podsetimo, Novosađani su veoma nezadovoljni arbitražom Milorada Mažića u jučerašnjoj utakmici na ''Karađorđu'', ubeđeni su da nije imao iste aršine, pa su čak pripretili i da će ako im sledeći put bude sudio Mažić,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.