Ostojić za veliku radost Beograđana u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić za veliku radost Beograđana u Novom Sadu (VIDEO)

Brzo su se fudbaleri Partizana oporavili od iznenađujućeg poraza od Voždovca u prethodnoj rundi i u derbi meču 5. kola su kao gost potpuno zaslućeno savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0 (0:0) pogotkom u samoj završnici meča.

U prvih sat vremena viđeno je veliko taktičko nadmudrivanje dva trenera, ali ne i previše dobrog fudbala pošto se sve uglavnom završavalo pred kaznenim prostorima dva tima.

Bolji rival i u tom periodu bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan koji je ozbiljnije pretio golu Novosađana na kom je večeras briljirao mladi golman Rockov. U više navrata sprečio je Sumu da zatrese mrežu, a kada bi on zatajio reagovala bi njegova odbrana.

Sve tako do 89. minuta kada je napravio grešku prilikom boksovanja lopte pa su crno-beli dobili korner posle kog je pao gol odluke. Centrirao je rezervista Đuričković, a najviši u skoku bio je novopečeni otac Bojan Ostojić koji je pogodak posvetio detetu koje je u subotu dobio.

Posle pet odigranih kola oba tima imaju po 12 bodova i na tabeli su iza Crvene zvezde koja je trijumfovala u svih pet utakmica.

Crno-bele sada očekuje prvi meč plej-ofa Lige Evrope u kom će u četvrtak dočekati mađarski Videoton na praznom stadionu u Humskoj.

Superliga, 5. kolo, Nedelja: Crvena zvezda - Bačka 3:1 (Pešić 28, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 82), Zemun - Čukarički 2:0 (Dimić 15, Mladenović 54), Vojvodina - Partizan 0:1 (Ostojić 89), Napredak - Borac Čačak 3:1 (Urošević 42, Šljivić 58ag, Vukanović 69 - Sajčić 81pen), Radnički Niš - Rad 2:0 (Arsić 40, Stojanović 77), Ponedeljak: Spartak - Mačva (20.00), Voždovac - Javor (20.00), Mladost Lučani - Radnik (20.00) .

89. minut - GOOOOOOOL, Ostojić je strečac posle kornera koji je izveo Đuričković - 0:1, zaplivao je Rockov, prvi put pogrešio na meču, a defanzivac gostiju je to iskoristio

76. minut - Konačno su igrači Partizana savldali Rockova, ali je sa gol linije Renan izbacio loptu posle udarca mladog Jovanovića

69. minut - Isti akteri, isti ishod i dalje je 0:0

65. minut - Rockov brani udarac Sume

61. minut - Suma šutira, lopta ide pored gola

45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme, Partizan je imao bolje šanse, ali je na golu Vojvodine siguran mladi Rockov - 0:0

15. minut - Kakva odbrana Rockova, Tvamaba je posle kornera šutirao glavom, a mladi golman je refleksno reagovao i izbacio je iz mreže gde su je svi već videli

11. minut - Opasan udarac Sume, brani Rockov ostaje 0:0

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.