Remi Partizana i Anžija u Beleku

Izvor: Prva.rs, 08.Feb.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Partizana i Anžija u Beleku

'Crno-beli' su uspeli da zabeleže drugi remi, pošto su u prethodne četiri provere, doživeli su tri poraza, od moskovskog Dinama (4:1), bečke Austrije (4:1) i Sarajeva (1:0), dok su remizirali sa Cirihom (2:2).
Anži je prethodnih sezona uložio desetine miliona evra u ekipu, ali je prošle sezone okončao te ambicije te ispao u drugu ligu. Tu je dominantan, na polusezoni ima 14 pobeda iz 21 utakmice i na putu je ka Premijer ligi. 

Vicešampion Srbije je ovaj meč odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bez jednog od najboljih pojedinaca iz prvog dela Danka Lazovića, koji se seli u Kinu. 

Partizan je dva puta vodio golovima Ninkovića i Marinkovića, ali je dvostruki strelac Da Silva uspevao da održi svoj tim i donese mu remi.
Sledeći meč ‘crno-beli’ igraju utorak 10. februara protiv Liteksa iz Loveča. 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.