Uživo: Anži opet izjednačio protiv Partizana, četiri gola za 40 minuta (2:2)

Izvor: Blic, 08.Feb.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Anži opet izjednačio protiv Partizana, četiri gola za 40 minuta (2:2)

Fudbaleri Partizana protiv Anžija igraju peti test meč na pripremama u Turskoj, a rival je ruski drugoligaš Anži iz Mahačkale.

Posle subotnjeg poraza od Sarajeva sa 1:0, Partizan je poveo preko Ninkovića u 17. minutu iz penala, da bi izjednačio Leonardo da Silva pet minuta kasnije.

Upornost se isplatila crno-belima u 36. minutu, napadalo se i preko Kojića i Živkovića, ali je Marinković zatresao mrežu za 2:1, no ponovo je Da Silva bio zadužen za izjednačenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovaj put iz penala.

uskoro opširnije...

Partizan - Anži 2:1

(Ninković 17p, Marinković 36 - Da Silva 22, 38p)

Partizan: Živković, Marinković, Petrović Nemanja, Stevanović, Balažic, Marković, Petrović Ivan, Andrija Živković, Ninković, S. Ilić, Kojić.ž

Anži: Keržakov, Ajdov, Aravin, Gadžibekov, Zotov, Koncedalov, Leonardo da Silva, Maksimov, Mutari, Čirkin, Boli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.